Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe juz kiedys to widzialem .... tak mi sie zdaje .... b.ladnie ci wyszlo jak na retro .. ;) zapraszam tez na moje retro .. ;)

jedynie co nie podoba mi sie w tej animce to wlasnie gory ;] malo specular i ogolnie robia wrazenie tekiej amatorki ;) ale to retro wiec co sie bede czepial bledow jak sam sie na nich uczyles ... i wy tam lepiej robcie terranove ;)

Napisano

Gdy widać tylko gory, nic wiecej, jest kiepsko, snieg wydaje sie skakac po nich - zmienia polozenie, jednak momenty gdy obserwujemy gory na tle nieba sa bardzo dobre, podoba mi sie tez prowadzenie kamery w koncowce animacji. Ogolnie bardzo pozytywne :)

Napisano

Brakuje jeszcze sunącej po śniegu drużyny pierścienia (hihi).

Chmurki moznaby bylo poprawic (rozumiem ze to praca sprzed 2 lat), ale i tak jest niezle.

Jedno mnie zastanowilo: na początku animacji przebijamy się przez gęste chmury, a potem czyste niebo, ale to nie wadzi bo rozumiem ze to byla pracka-trening.

Pozdro

Napisano

SWIETTNA Animacja powarznie! sluchaj ale ogladajac ja caly czas mialem nadzieje ze skonczy sie na zblizeniu do jakiegos alpinisty! ktory z wielkim trudem wchodzi na gore:) ale nie skonczyla:( trudno.:( tak czy siak:) PRACKA jest superr gratuluje

Napisano

Rascal: tylko niezapomnij o animaticu bo miałeś przygotować ;)