Napisano 22 Wrzesień 200420 l Tym razem nieco retro... polowa 2002 roku. Najstarsza wykonana animacja mojego autorstwa w wersji rezyserskiej :) pierwotnie nie bylo przelotu przez chmury i slonce wygladalo nieco gorzej. http://www.maxdigital.pl/pictures/forum/finished/mountains/mountains.avi
Napisano 22 Wrzesień 200420 l hehe juz kiedys to widzialem .... tak mi sie zdaje .... b.ladnie ci wyszlo jak na retro .. ;) zapraszam tez na moje retro .. ;) jedynie co nie podoba mi sie w tej animce to wlasnie gory ;] malo specular i ogolnie robia wrazenie tekiej amatorki ;) ale to retro wiec co sie bede czepial bledow jak sam sie na nich uczyles ... i wy tam lepiej robcie terranove ;)
Napisano 22 Wrzesień 200420 l Gdy widać tylko gory, nic wiecej, jest kiepsko, snieg wydaje sie skakac po nich - zmienia polozenie, jednak momenty gdy obserwujemy gory na tle nieba sa bardzo dobre, podoba mi sie tez prowadzenie kamery w koncowce animacji. Ogolnie bardzo pozytywne :)
Napisano 22 Wrzesień 200420 l Brakuje jeszcze sunącej po śniegu drużyny pierścienia (hihi). Chmurki moznaby bylo poprawic (rozumiem ze to praca sprzed 2 lat), ale i tak jest niezle. Jedno mnie zastanowilo: na początku animacji przebijamy się przez gęste chmury, a potem czyste niebo, ale to nie wadzi bo rozumiem ze to byla pracka-trening. Pozdro
Napisano 22 Wrzesień 200420 l SWIETTNA Animacja powarznie! sluchaj ale ogladajac ja caly czas mialem nadzieje ze skonczy sie na zblizeniu do jakiegos alpinisty! ktory z wielkim trudem wchodzi na gore:) ale nie skonczyla:( trudno.:( tak czy siak:) PRACKA jest superr gratuluje