Kir4 Napisano 5 Wrzesień 2014 Napisano 5 Wrzesień 2014 (edytowane) Witam! Zaczalem dzialac z vrayam dalej I poczulem przyplyw progresu. Standardowo C4D I Vray. Dzialam na lapie 2GB RAM I Proc 2 rdzenie Wiec troszke sie meczylem I powiem szczerze ze zaczynam dopiero lapac vraya, pozdro. Edytowane 10 Wrzesień 2014 przez Kir4
Hokmah Napisano 7 Wrzesień 2014 Napisano 7 Wrzesień 2014 Popracuj trochę przy burn value bo widzę, że masz przepalenia dobrze ze widoczne na drugim ujeciu w postaci plam na ścianach :)
Kir4 Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Napisano 7 Wrzesień 2014 Popracuj trochę przy bprogree bo widzę, że masz przepalenia dobrze ze widoczne na drugim ujeciu w postaci plam nżnach :) Hehe to na popraw humoru ? ;p plamy sa od slabego subdivision ao i oswietlenia 2 render wyszedl nie wypal przez niskie ustawienia renderera ale dzieki za komentarz, pozdro ;) jutro postaram sie dodac inne rendery sceny, Prosilbym o przeniesienie tematu do work in progress nie wiem jakim cudem ten temat jest w sculptach
ErwinS Napisano 7 Wrzesień 2014 Napisano 7 Wrzesień 2014 Generalnie spoko, tylko ten zlew i kurki od kranu kanciaste strasznie :)
Hokmah Napisano 7 Wrzesień 2014 Napisano 7 Wrzesień 2014 No to ok :) Kilka lat nic w Cinemie nie robiłem i wydawało mi się że tam przepalenia obawiały sie w ten sposób :) No i popraw jeszcze materiał zlewu gdyż ten metal średnio wygląda moim zdaniem :P
Rekomendowane odpowiedzi