LukiBear Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Witam, Mam problem z cofaniem czynności przy pomocy skrótu ctrl + Z. Nie chodzi o zmianę klawiatury. Cofanie poleceniem undo działa normalnie. Nigdy nie miałem tego problemu. Modeluje sobie zombiaka. Bazę mam z programu makehuman. Ubranka z Marvelous Designer. Wszystko było fajnie do pewnego czasu, kiedy to skrót przestał działać. Dzieje się to losowo. Pracuję sobie na jednym subtolu, ctrl+z działa i nagle czary mary ctrl+z nie działa. Przełączam się na inny subtol, skrót działa z jeden raz i znowu przestaje działać. Zauważyłem, że ten problem mam tylko w tym projekcie. Nie jest jakiś wielki. Łącznie 19 mln poly i 9 subtools. Nie wiem, czy to jest z tym związane ale info co się wyświetla po najechani na obrazek subtoola ile jest poly mam na czerwono/różowo. Proszę o pomoc, gdyż zostało mi jeszcze trochę do zrobienia, a nawet mi się podobają dotychczasowe wypociny (jestem początkujący :) ) ZBrush 4R6 Przywracanie domyślnych ustawień nie pomaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fishinthewater Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 ctrl+shift ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukiBear Posted September 9, 2014 Author Share Posted September 9, 2014 Nie. To nie to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts