Hindus Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 a wrzucam tu i do speed'a ;) bo i na temat i speed ;P
Tomur Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 Hindus wyczepiście :) Temat na dziś : Kategoria: Design "Kubek Bossa" No to jazda!!!
Hindus Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 zapodaj nowy temat bo ten jest nie zrozumiały ;)
Tomur Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Temat na dziś: Kategoria: Środowisko "Skaliste wybrzeże" Go go go
Yalas Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 a może jednak inny temat...taki dziwny ten...bo tu trzeba chyba jakieś wieelkie pejzażyska rysować...no ale poczekam na następny
Hindus Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 no już wczoraj powinien być nowy ale ktoś chyba zapomniał o nas ;)
shin Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 dziwny ten temat;) przerwa w nauce do sesji, 30min, fotoszop.
Hindus Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 czemu mnie sie temat podoba ;) shin - jak robiłeś trawe ?
shin Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Nie wiem, wole troche bardziej abstrakcyjne tematy, fajnie sie patrzy jak ludzie interpretuja, z drugiej strony zbyt 'odjechanych' tez nie lubie ;) Zwykly hard-round brush miedzy 5 a 10px z wlaczonym opacity jitter na pen pressure (26% bodajze), moze bylo jeszcze scattering, ale nie sadze, nie pamietam, aktualnie pracuje w kierunku przecieku synaptycznego gromadzac info na jutrzejszy exam ;)
Tomur Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Temat na dzis Katergoria: Zdarzenie "Bójka pod kioskiem" Statystycznie zawsze znajdzie się ktoś komu temat wzbudzi obwody marudzenia :)
Hindus Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 można dawać propozycje tematów ? :] teraz mi ten nie pasuje ;)
Tomur Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 Wolna wola, możesz sobie odczekać, jak ci nie pasuje. Byłczas że trochę się wątek zakurzył, ale powolutku formę odzyska. Wątek jest na tyle oblegany że manualne sterowanie wystarcza. Zawsze są wątki na CG talk albo Conceptart DSG. Zaznaczam że ugnę się pod ciężkimi argumentami to że dasz propozycje tematu to nie znaczy że on będzie, może byc wszak wybrany inny który ci akurat nie pasuje
Yalas Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 hmmm....no kurde...faktycznie jakieś takie lewe, pewnie sie kończą tematy co?
Tomur Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 hmmm....no kurde...faktycznie jakieś takie lewe, pewnie sie kończą tematy co? Z tym akurat nie ma problemu, problem jest z czasem a raczej jego brakiem End of OT
sayonerka Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 Tomur ja Ci sie w ogole dziwie, ze chce Ci sie odzywac. Dwie marudy sie pojawily i zrzedza jak stare baby. Trzymaj tak dalej, bo dobrze to robisz. Ktos nie potrafi dac sobie rady z tematem, to czekac i juz, co za problem? Kazdy temat byl i jest dobry, jesli jedynie posiada sie odpowiednie umiejetnosci.
Hindus Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 Tomur ja Ci sie w ogole dziwie, ze chce Ci sie odzywac. Dwie marudy sie pojawily i zrzedza jak stare baby. Trzymaj tak dalej, bo dobrze to robisz. Ktos nie potrafi dac sobie rady z tematem, to czekac i juz, co za problem? Kazdy temat byl i jest dobry, jesli jedynie posiada sie odpowiednie umiejetnosci. stara baba to masz na imie i mnie tu nie tykaj bo nie z tobą rozmawiam... można dawać propozycje tematów ? :] teraz mi ten nie pasuje ;) grzecznie spytałem a ty sapiesz, to że pytam czy można dawać propozycje tematów nie znaczy że chce zaraz dawać nowy temat - tylko pytam czy jest coś takiego jak na cgtalku że zbierają propozycje... jesli jedynie posiada sie odpowiednie umiejetnosci. no pewnie ty je masz......
sayonerka Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 stara baba to masz na imie i mnie tu nie tykaj bo nie z tobą rozmawiam... Tykaj? Co ja zegar? Pozatym za mlody jeszcze jestes. grzecznie spytałem a ty sapiesz, to że pytam czy można dawać propozycje tematów nie znaczy że chce zaraz dawać nowy temat - tylko pytam czy jest coś takiego jak na cgtalku że zbierają propozycje... Czasami sapie to fakt, ale wiesz, ja juz zajety jestem, no i ten wiek, wiec nie rob sobie zludnych nadzieji. no pewnie ty je masz..... Nie, ale bede dlugo i wytrwale cwiczyl i kiedys bede jak moj hero hindus! A tu masz mala interpretacje tematu (gdybys mial problem, to zaptaj taty, moze ci wytlumaczy):
Hindus Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 ale masz texty !!!!!!!!! wow !!!!!!!!! Nie, ale bede dlugo i wytrwale cwiczyl i kiedys bede jak moj hero hindus! sam mało wiem ale przynajmniej nie pisze że ktoś nie posiada umiejętności :P żęby sie z niego zaraz trzęść i od starych bab wyzywac :P a starego ym sie spytał ale sie wyprowadził :P btw fajna interpretacja ;) sayonarka
sayonerka Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 No ciesze sie, ze Ci sie podoba ;) Nie napisalem, ze ktokolwiek z was nie ma talentu, a jedynie ze marudzicie :P Ja wiele razy po zapodanym temacie, siedze sobie cichutko czekajac na nastepny, gdyz wiem, ze moj gniot zasmieci jedynie watek ;) PEACE! ;) Ps. cos Ty temu biednemu tacie zrobil?! ;)
Hindus Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 peace bracie ;) paznokcie mu wyrywałem - grubsza sprawa ;) może i ja coś wrzuce w tym temacie ;)
Tomur Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Jeden komentarz nadzwyczaj trafny że chłopaki normalnie jak pod kioskiem :) Temat nowy to Kategoria: przedmiot(y) " Zestaw do zabójczego makijażu" See ya
sayonerka Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Hehe przyjemny z Ciebie koles, kioskowy bracie ;) Nie spij, rysuj! :P Trzeba cwiczyc, wiec oto moje wypociny. Jako ze ma to byc speed, to na tlo i ew. fotel dla pani, nie wystarczylo juz czasu ;)
Tomur Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 Gitesowo :) Temat bieżący to: Kategoria: postać " Starszy silniejszy i groźniejszy brat ET"
zi_q Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 No moze nie taki straszny, ale wiekszy napewno ;]
shin Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 ps, 10min. w koncu "extra terrestial to extra terrestial" ;)
Tomur Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 Zdecydowanie lubicie splatterpunkowe tematy. shin- gratulacje proste i tresciwe, nawet nie wiedzialem ze to pokrewienstwo. Alien go home ;) Temat na dziś: kategoria- miejsce "Wrakowisko cywilizacji" Pozdro :)
shin Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 "Będzie piekło, będzie się działo..." Nie mogłem się powstrzymać ;) W tle leitmotif z "2001: Odyseja kosmiczna" lub "Planeta Małp" ps, 30-40min,
Tomur Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 Dobre he Temat na dzis: kategoria "historia" - "Słowiańscy bogowie" Powodzenia i licze na ciekawe światowidki i inne :)
shin Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 Mial byc Czernobog i Bialoboga, ale koncept upadl, zasiedzialem sie, i tak wyszlo inaczej niz mialo -_-' PS, 40min.
Yalas Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 hmmm...coś sie nikomu nie chce myśleć pewno czekają na następny temat...albo co
Tomur Napisano 12 Czerwiec 2005 Napisano 12 Czerwiec 2005 temat na dzis : kategoria scena "Na twoim balkonie"
Łukasz Misztela Napisano 12 Czerwiec 2005 Napisano 12 Czerwiec 2005 Taka szybka pracka!dawno juz tu nic zaszczapialem do tego watku Pozdrowionka
Tomur Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 Nie ma to jak nowy temat z rana. Dzieki za obrazki, Łukasz i Ania po prostu ślicznie. temat na dziś z kategorii "design" " Twój nowy miniaturowy zestaw audio" Pozdro i do roboty
Tomur Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 Coz ciekawe... Temat na dzis: kategoria "scena" "Indianie zasiedli do ogniska" Pozdrowienia
Łukasz Misztela Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 tak na maxxa szybciutko bo wczoraj nikt nic nie zaszczepil wiec zeby niebylo smutno:-)Tomur-owi:-)pozdro
shin Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 ostatnio mam problemy z koordynacja ja - zegarek -_-' PS, 25min.
Tomur Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 Łukasz ostatnio zrobiłeś ogromny postęp z wyczuciem światła Shin a ja nie mogę ostatnio nic skoordynować ... :/ Temat na dziś z kategorii "przedmiot" "Butelka zacnego trunku"
Tomur Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Systematycznosc to podstawa. Temat na dzis z kategoria "scena"--- " Na hardcore'owym koncercie" No to siema
Łukasz Misztela Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Sorki ale to pracka do wczorajszego tematu pozdro
Ania Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 ja bardzo przepraszam za spoznienie, ale mnie nie bylo wiec nie moglam wczesniej, tu sa indianie przy ognisku.
Rekomendowane odpowiedzi