Napisano 12 Wrzesień 201410 l otoz sprawa jest taka, mam 2 monitory, w tym z cintiqiem, jak podlaczam cintiq jest ok, tylko jak juz operuje na 2 monitorach to jest kicha, bo albo cintiq operuje na monitorze, albo wybieram cintiq, i wtedy obszar roboczy cintiqa mam podzielony na dwa monitor i cintiq, w rezultacie nie mam nigdy w pelni kontroli nad cintiqiem. jak to naprawic?
Napisano 12 Wrzesień 201410 l Moze masz "Display Toggle" ustawione caly czas? Zobacz w "Wacom Tablet Properties" do jakiego przycisku (i czy w ogole) jest przypisana ta funkcja w "Functions" i sprobuj nacisnac ten przycisk. Jak nigdzie nie jest przypisana to ja podepnij pod ktorys i wyprobuj. Edytowane 12 Wrzesień 201410 l przez mantragora
Napisano 13 Wrzesień 201410 l Autor juz paczalem, mam ustawione na defaulcie. Czyli prawe kolko. jak wciskam raz jest monitor, gdy wciskam drugi, mam pol na pol monitor i pol cintiq. Innymi slowy mam tylko do polowy cintiqa. potem ucieka kursor na monitor.
Napisano 13 Wrzesień 201410 l Ok. A zakladke "Display Toggle" sprawdzales? Normalnie mam tam "Pen display to desktop". Co za model Cintiq masz? Sa jakies "Wacom Display Settings" oraz "Wacom Desktop Center" ktore nie sa dostepne z moim modelem. Jedno dziala tylko z Cintiq Companion. Moze tam cos jest ukryte.