Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Kupiłem na stronie autodesk miesięczną subskrypcję. Dostałem teraz maila z przypomnieniem, że niedługo bedą pobrane pieniądze i link jeśli chcę anulować:

If you would like to cancel this automatic billing, please visit https://store.autodesk.eu/DRHM/store?Action=DisplayContactFormPage&SiteID=adsk&Locale=en_IE&ThemeID=25705700

W linku jest opcja:

To cancel the auto-renew of your Desktop Subscription, click here.

Po kliknięciu trzeba wpisać order number i hasło. po podaniu wyskakuje komunikat:

Incorrect order number and/or password.

Tym hasłem normalnie loguję się na autodesk.pl

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 836
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Albo ja nie rozumiem Ciebie, albo Ty mnie. Mam wpisać numer zamówienia i hasło. Wpisuję i dostaję komunikat: Incorrect order number and/or password.

Wszedłem jeszcze na swoje konto przez autodesk.pl Jest tam opcja manae account/edit renewal. po kliknięciu przełącza mnie do linku jak wyżej gdzie mam podać Order Number i hasło. Hasło podaje to samo co w logowaniu na konta autodesk, a order number kopiuję z maila, nie wiem co może być źle.

Edit: Udało się, moja wina. Okazało się, że chodziło o inne hasło niż do logowania się na stronę autodesk. Teraz walczę jak usunąć kartę płatniczą. W My Payment Information jest opcja dodania nowej płatności, albo edytowania starej, nie widzę opcji usunięcia karty.[h=1][/h]

Edytowane przez Paul