Kris_R Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Przyłączam się... :) Animka będzie prosta. Robię na razie scenografię, żeby lala nie biegała po pustym ekranie... O czym? O roztrzaskiwaniu waz... ok :) no to może tyle tytułem wstępu. pozdrawiam
legolas Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Ta lala to bedzie przykład nagłego napadu agresjii pod wpływem wkurzenia. :P Mówili kiedyś w telewizji, że w Japonii są takie "lokale" można sobie porzycać chińską porcelaną o ścianę. Powodzonka życzę
tweety Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Ta lala to bedzie przykład nagłego napadu agresjii pod wpływem wkurzenia. :P Mówili kiedyś w telewizji, że w Japonii są takie "lokale" można sobie porzycać chińską porcelaną o ścianę. Powodzonka życzę Legolas: widziaęm ten pokój na Discovery. Dajesz 400 dolców i roz***lasz wszystko łącznie z meblami i wyposażeniem. Kris_r: Jakbyś coś takiego zrobił to bedzie czad! powodzenia! Czekamy na renderki :)
Kris_R Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Napisano 24 Wrzesień 2004 Haha :) Przyznaję się, że nie słyszałem o takich pokojach... no ale może uda mi się delitaknie nawiązać :) pozdrawiam!
Marcin Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 hah Kris ... a mowilem kiedys ze szkoda ze sam nie startujesz ;] a tu prosze ... Suprise ... ok zycze powodzenia ..... a jury moga startowac ? czy ty Kris nie jestes w DżUri ?
asblaze Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 hm.... zastanawiam się, czy już chowac zabawki? ;) Powodzenia :)
Kris_R Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Napisano 25 Wrzesień 2004 Ech... ja tak sobie startuję... jak będzie gnój to nie dam tego pod ocenę komisji. Tylko jako bonus z mojej strony... spokojnie spokojnie :)
asblaze Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 Kris.... nie bądź skapy... pokaż coś :) Może sie czegoś dowiem?? :)
Noic Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 mam dziwne przeczucie, ze jak juz cos zobaczymy to nam szczeki poopadaja... daj cos poogladac
Marcin Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 Kris po dotknieciu przez behemota nie animuje ;)
Kris_R Napisano 18 Październik 2004 Autor Napisano 18 Październik 2004 Cholera... Behemot mnie zniszczył :) .. szecze to jestem tak zawalony, że nie mam czasu zabrać się za to porządnie :( mój udział w bitwie stoi pod znakiem zapytania.. :( ale co tam! Nie poddam się tak łatwo! Niech Behemoty i inne koty chowają się do nory.. (może mi ktoś dać kopa w dupę? To się jakoś zmobilizuję, nie pośpię kilka nocek i będzie update...)
Tomasz Kucharz Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 Kris - nawet mi tego nie rob - chyba nie zrezygnujesz - wchodze do tego dzialu przynajmniej 3 razy tygodniowo i patrze co u Ciebie nowego - a Ty spisz - zabieraj sie za robote - pospisz jak bedziesz mial 80 lat WIDZIE TU UPDATE ZA DWA DNI !!!
asblaze Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 Powiedz kiedy starczy ;) Czekam niecierpliwie :)
Kris_R Napisano 20 Październik 2004 Autor Napisano 20 Październik 2004 Tego mi było trzeba!! Dzięki asblaze :) Postaram się dzisiaj coś wrzucić.
Phantom Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 hmm...widze ze dzisiaj jest wczoraj...czyli sie nie wywiazales ;P klamca klamca :D pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi