Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przyłączam się... :)

Animka będzie prosta. Robię na razie scenografię, żeby lala nie biegała po pustym ekranie...

O czym? O roztrzaskiwaniu waz...

ok :) no to może tyle tytułem wstępu.

pozdrawiam

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ta lala to bedzie przykład nagłego napadu agresjii pod wpływem wkurzenia. :P Mówili kiedyś w telewizji, że w Japonii są takie "lokale" można sobie porzycać chińską porcelaną o ścianę.

Powodzonka życzę

Napisano
Ta lala to bedzie przykład nagłego napadu agresjii pod wpływem wkurzenia. :P Mówili kiedyś w telewizji, że w Japonii są takie "lokale" można sobie porzycać chińską porcelaną o ścianę.

Powodzonka życzę

Legolas: widziaęm ten pokój na Discovery. Dajesz 400 dolców i roz***lasz wszystko łącznie z meblami i wyposażeniem.

Kris_r: Jakbyś coś takiego zrobił to bedzie czad!

powodzenia! Czekamy na renderki :)

Napisano

hah Kris ... a mowilem kiedys ze szkoda ze sam nie startujesz ;] a tu prosze ... Suprise ...

ok zycze powodzenia ..... a jury moga startowac ? czy ty Kris nie jestes w DżUri ?

Napisano

Cholera... Behemot mnie zniszczył :) .. szecze to jestem tak zawalony, że nie mam czasu zabrać się za to porządnie :( mój udział w bitwie stoi pod znakiem zapytania.. :( ale co tam! Nie poddam się tak łatwo! Niech Behemoty i inne koty chowają się do nory.. (może mi ktoś dać kopa w dupę? To się jakoś zmobilizuję, nie pośpię kilka nocek i będzie update...)

Napisano

Kris - nawet mi tego nie rob - chyba nie zrezygnujesz - wchodze do tego dzialu przynajmniej 3 razy tygodniowo i patrze co u Ciebie nowego - a Ty spisz - zabieraj sie za robote - pospisz jak bedziesz mial 80 lat

WIDZIE TU UPDATE ZA DWA DNI !!!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności