Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no tutaj technika ladniejsza niz w tym wczesniejszym, tylko że tutaj troche takie płaskie jest ;/ i 8 godzin to troche dużo ;/ otoczenie nie ciekawe

Napisano

hmmmm...

Światło jest mało przekonujące. Niby ostre z góry, ale dół tak samo widoczny, cienie słabe. Na sznurze wogóle go (światła) nie ma. "Promienie" rozchodzą się z lekka nie przemyślanie, myslę że lepiej wyglądałyby jeżeli tworzyłyby cienie pod oświetlonymi częściami ..hmm... robota?... Jego cześci nie rzucają wogóle cienia na inne jego części (o lol jakie zdanie ;) )... Natomiast ze swiatłem z tych okienek wogole coś się złego dzieje. Jakbys wyłączył oddziaływanie na obiekt. Scenkę trudną sobie wybrałeś, jesli chodzi światełka. Ale spoko, ja tylko tak sobie gadam :] Podoba mi sie główka tego czegoś... wisielczy humor...

pzdr...

Napisano
  • Autor

Tak sie skupiłem na tym, żeby kabelki rzucały cień, że zapomniałem że jego części muszą rzucać cień na inne jego części :) A 8 godzin to jak na mnie speed. Ale ćwiczę.

Nie wiem co to jest oddziaływanie na obiekt ale w tym pomieszczeniu ma być pełno kurzu i to światło się tak miało rozpraszać... ale chyba coś nie do końca tak wyszło.

lepiej tak?

temple2_by_harseisis.jpg