Umta Napisano 8 Październik 2014 Napisano 8 Październik 2014 (edytowane) Cześć! Postanowiłem pokazać swoje prace szerszemu forum, gdyż wiem, że właśnie w tym miejscu wielu dzisiejszych mistrzów zaczęło swoją karierę. Chciałem się podzielić swoimi pracami jak również jakąkolwiek wiedzą jaką posiadam. Prace staram się wrzucać od najstarszej. Na poważnie digitalartem zajmuję się od roku i wiem, że jeszcze długa droga przede mną, ale już chcę się podzielić tym co mam. :) Pozdrówki, Adam Edytowane 8 Październik 2014 przez Umta
Umta Napisano 8 Październik 2014 Autor Napisano 8 Październik 2014 (edytowane) Kilka kolejnych prac. Edytowane 8 Październik 2014 przez Umta
Umta Napisano 8 Październik 2014 Autor Napisano 8 Październik 2014 (edytowane) Lineart by Stanley Lau aka. Artgerm Kolejna porcja. Edytowane 10 Październik 2014 przez Umta
Umta Napisano 8 Październik 2014 Autor Napisano 8 Październik 2014 (edytowane) Kolejna porcja rysunków :D Edytowane 8 Październik 2014 przez Umta
Umta Napisano 8 Październik 2014 Autor Napisano 8 Październik 2014 (edytowane) Kolejne prace z mojej strony. Edytowane 8 Październik 2014 przez Umta
Umta Napisano 8 Październik 2014 Autor Napisano 8 Październik 2014 (edytowane) kolejne pracki Cosmo Canyon Sarah Kerrigan Edytowane 8 Październik 2014 przez Umta
Kalberos Napisano 9 Październik 2014 Napisano 9 Październik 2014 podpisuje na kogo pracach się wzorowałeś, bo dużo tu takich jest a nie chce używać słowa plagiat Pozdro
Umta Napisano 9 Październik 2014 Autor Napisano 9 Październik 2014 (edytowane) Nie wiem ile tu plagiatu wypatrzyles, ale jedyna praca o ktora mozna podejrzewac ten wlasnie jest Pepper, panna wymyslona przez Artgerma, udostepniona przez niego, a pokolorowana przeze mnie. Reszta to juz tylko i wylacznie moja robota. Inspiracje czerpie kazdy to nie jest chyba zabronione. A wzorowalem sie na wielu m.in. Anthony Jones, Stanley Lau czy Fengh Zhu. Edytowane 9 Październik 2014 przez Umta
Gość DanielNiszczota Napisano 9 Październik 2014 Napisano 9 Październik 2014 starcraft i kekai całkiem spoko
Umta Napisano 9 Październik 2014 Autor Napisano 9 Październik 2014 Dzieki, ale nie znalem wczesniej czegos takiego jak kekai ^^
Kalberos Napisano 10 Październik 2014 Napisano 10 Październik 2014 Panie Umta prosze dopisz ze wzorowane na jego pracy
Umta Napisano 10 Październik 2014 Autor Napisano 10 Październik 2014 Panie Kalberos, on udostepnil dla KAZDEGO lineart do tej pracy, pozniej sie udostepnialo pokolorowana na jego stronie. Jak poszukasz to znajdziesz setke innych wersji kolorystycznych. Masz racje, powinienem byl podkreslic ze lineart jest jego :) Pozdro - - - Połączono posty - - - Nowa pracka :) Midgar z Final Fantasy VII, koncowa scena.
Kalberos Napisano 10 Październik 2014 Napisano 10 Październik 2014 no ok, ale wiesz inni tego mogą nie wiedzieć czasami lepiej to podać i uniknąć problemów rożni są ludzie. Działaj będę obserwował
jankazmierczuk Napisano 10 Październik 2014 Napisano 10 Październik 2014 Wiele prac bardzo mi się podoba. Super kolory często, gęsto stosujesz. Oklaski się należą;)
Umta Napisano 10 Październik 2014 Autor Napisano 10 Październik 2014 Dzoszu drogi to jest fota mojej siostry :)
pumax Napisano 10 Październik 2014 Napisano 10 Październik 2014 Fajnie się dzieje w tej teczce, tylko faktycznie w części prac widzę duże wzorowanie się na innych artystach (Feng, Austin itp.). Sądzę że nie musisz aż tak się na nich wzorować tylko jednak robić swoje, ew. podpisuj że to na podstawie innych prac/ z dużą inspiracją. :)
Umta Napisano 17 Październik 2014 Autor Napisano 17 Październik 2014 jankazmierczuk - Dzieki wielkie:) Musze zaczac stosowac bardziej stonowana palete, gdyz jak po czasie patrze na swoje prace, to ten koloryt mi sie nie podoba wlasnie Pumax - Dzieki wielkie, rysujac sam mam przeswiadczenie, ze nie naucze sie tak wiele jak studiujac tych w moim mniemaniu mistrzow. Sam do konca nie mam jeszcze jakos okreslonego stylu, rysuje czesto bardziej rysunkowo niz malarsko, chce dazyc w tym kierunku by wlasnie bardziej malarsko dzialac, studia mi pomagaja, nie jest to jeden do jednego, troche sie wzoruje troche sam probuje cos zrobic;) W kazdym razie dzieki za budujace slowa!
Rekomendowane odpowiedzi