Napisano 16 Październik 201410 l Niestety jakiś xxxxx kasuje moje wiadomości, więc muszę streścić sytuację. Potrzebuje vray`a. jakaś miła osoba podała mi linka do strony z wersjami demo. Pobrałem takową wersję i... ... okazuje sie że wersja demo nie zapisuje mi ustawień :) Więc nie wiem po co cośtakiego w ogóle istnieje, skoro nawet raz nie renderuje z takimi ustawieniami jakie sobie... wybiorę. Ktoś coś o tym wie??? Dzięki za pomoc
Napisano 16 Październik 201410 l wersja demo ma miedzy innymi właśnie taki ogranicznik że nie zapamiętuje ustawień i tego nie przeskoczysz ;) A zapewne kasowane są twoje pytania z tego powodu ze regulamin na tym forum dosyć jasno zabrania umieszczanie informacji o pirackich stronach i forach, także na pytanie skąd mam wziać vray ? na tym forum usłyszysz odpowiedz "ze sklepu lub wersje demonstracyjna od producenta"
Napisano 16 Październik 201410 l wersja demo ma miedzy innymi właśnie taki ogranicznik że nie zapamiętuje ustawień i tego nie przeskoczysz ;) A zapewne kasowane są twoje pytania z tego powodu ze regulamin na tym forum dosyć jasno zabrania umieszczanie informacji o pirackich stronach i forach, także na pytanie skąd mam wziać vray ? na tym forum usłyszysz odpowiedz "ze sklepu lub wersje demonstracyjna od producenta" Kurde dawniej nie było takich problemow... eeee a się porobiło :( To może pogadamy przez maila? Jesteś na tyle dobry żeby pomóc ? :D [email protected]