Gość pjotrek Napisano 16 Październik 2014 Share Napisano 16 Październik 2014 Niestety jakiś xxxxx kasuje moje wiadomości, więc muszę streścić sytuację. Potrzebuje vray`a. jakaś miła osoba podała mi linka do strony z wersjami demo. Pobrałem takową wersję i... ... okazuje sie że wersja demo nie zapisuje mi ustawień :) Więc nie wiem po co cośtakiego w ogóle istnieje, skoro nawet raz nie renderuje z takimi ustawieniami jakie sobie... wybiorę. Ktoś coś o tym wie??? Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 16 Październik 2014 Share Napisano 16 Październik 2014 wersja demo ma miedzy innymi właśnie taki ogranicznik że nie zapamiętuje ustawień i tego nie przeskoczysz ;) A zapewne kasowane są twoje pytania z tego powodu ze regulamin na tym forum dosyć jasno zabrania umieszczanie informacji o pirackich stronach i forach, także na pytanie skąd mam wziać vray ? na tym forum usłyszysz odpowiedz "ze sklepu lub wersje demonstracyjna od producenta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pjotrek Napisano 16 Październik 2014 Share Napisano 16 Październik 2014 wersja demo ma miedzy innymi właśnie taki ogranicznik że nie zapamiętuje ustawień i tego nie przeskoczysz ;) A zapewne kasowane są twoje pytania z tego powodu ze regulamin na tym forum dosyć jasno zabrania umieszczanie informacji o pirackich stronach i forach, także na pytanie skąd mam wziać vray ? na tym forum usłyszysz odpowiedz "ze sklepu lub wersje demonstracyjna od producenta" Kurde dawniej nie było takich problemow... eeee a się porobiło :( To może pogadamy przez maila? Jesteś na tyle dobry żeby pomóc ? :D [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi