crackeer Napisano 20 Październik 2014 Napisano 20 Październik 2014 Witam. Wrzucam mój projekt ze studiów. Zrobione w 3ds max, vray, photoshop. Uczę się od niedawna. Fajnie byłoby usłyszeć jakieś korekty :)
gnacik Napisano 20 Październik 2014 Napisano 20 Październik 2014 (edytowane) Zastanawia mnie skąd weźmiesz takie duże drzewa na takie deski na elewacji :-) Nad szkłem też bym popracował, takie łączenie poszczególnych okien jest niemożliwe do wykonania. Nawet jeżeli to tylko wizka przedstawiająca koncepcję to wygląda to słabo. Te drzewka przy ławkach to rozumiem, że dopiero co zasadzone? ...a tak to tylko powiem, ze dobrze, iż to projekt na studia, który nigdy nie zostanie zrealizowany. Spróbuj coś bardziej w duchu tamtejszej architektury, samo to, że dałeś deski to nie jest wystarczające nawiązanie :-) PS. Jest i komplement, pokazałem to przed chwilą mojej dziewczynie to powiedziała, że ładnie się góry w tym szkle odbijają. Niestety jednak też uważa, ze takie budynek mógłby stać wszędzie i niczym nie nawiązuję do tamtejszej architektury. PS2. http://www.muzeumtatrzanskie.com.pl/?strona,menu,pol,glowna,0,0,1387,ant.html PS2,5. Inwestorem był Zygmunt Gnatowski, ponoć jakiś mój przodek :-D hehehe Edytowane 20 Październik 2014 przez gnacik
skalpel3d Napisano 21 Październik 2014 Napisano 21 Październik 2014 -tło jest całe w plaster miodu -drzewa nie rzucają cieni -ścieżki są kanciate jesli robiłes je splajnami to ustaw ustaw vertexy na bezier corner da ci to kontrole nad kształtem zaokrągleń a równocześnie podbij w samym splajnie parametr interpolation->steps standardowo ustawione na 6 wyższy będzie powodował wygładzanie splajna
Rekomendowane odpowiedzi