Napisano 20 Październik 201410 l Mój kolejny model - "Plac zabaw moich córeczek" 3DS max, textury z prawdziwego domku.
Napisano 20 Październik 201410 l Ile Twoje córki mają lat? Jeżeli nie są za duże na piaskownicę to polecam zrobić ją pod domkiem. Ja tak od jakiegoś czasu małymi kroczkami buduję wraz z moim tatą domek dla córki mojej siostry (a niedawno doszedł jeszcze syn, ale chyba obok postawimy coś bardziej męskiego - może zamek?). Różnica jest taka, że zjeżdżalnia jest z zakrętem i będzie wjeżdżała prosto do piaskownicy pod domkiem. Wejście do domku nie będzie tak jak u Ciebie od frontu tylko z boku, jednak schodki będą w miejscu gdzie u Ciebie jest te trójkątne coś z linami. Tam dziecko będzie wchodziło po schodkach i będzie miało taką jakby kładkę do domku. Warto się zastanowić, dla dzieciaka więcej frajdy.
Napisano 21 Październik 201410 l Autor Ile Twoje córki mają lat? Jeżeli nie są za duże na piaskownicę to polecam zrobić ją pod domkiem. Ja tak od jakiegoś czasu małymi kroczkami buduję wraz z moim tatą domek dla córki mojej siostry (a niedawno doszedł jeszcze syn, ale chyba obok postawimy coś bardziej męskiego - może zamek?). Różnica jest taka, że zjeżdżalnia jest z zakrętem i będzie wjeżdżała prosto do piaskownicy pod domkiem. Wejście do domku nie będzie tak jak u Ciebie od frontu tylko z boku, jednak schodki będą w miejscu gdzie u Ciebie jest te trójkątne coś z linami. Tam dziecko będzie wchodziło po schodkach i będzie miało taką jakby kładkę do domku. Warto się zastanowić, dla dzieciaka więcej frajdy. taki prawdziwy już stoi pod naszym domem