Napisano 24 Wrzesień 200420 l Odbędzie się na DigiTechMedia 2004 (źródło 3d.pl). ps. szkoda, że mnie tam nie będzie :(
Napisano 25 Wrzesień 200420 l buhehheh, ciekawe ile będzie zmian w stosunku do 6. W tak szybkim czasie niemożliwą rzecza jest wprowadzenie udoskonaleń zasługujących na oznaczenie następnym całkowitym numerkiem. Ciekawe, czy to będzie max7, czy max6,5. A może discreet mnie zaskoczy?
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Autor Na 99,(9)% będzie to 7, którą można już zamówić. Dziwi mnie jedna rzecz: dlaczego Discreet używa znaczka z Max`a 6 (dwa węże tworzące cyfrę "6") do promocji wersji 7 >> przykład - - - - Mnie w "siódemce" najbardziej interesuje nowy Mental Ray 3.3
Napisano 4 Październik 200420 l Na targach była wersja PreRelease (dla publiki, można było poprztykać ), natomiast prezenter Discreeta używał jakiejś nowszej. Finalnego produktu wciąż jeszcze nie ma (z tego co wiem).
Napisano 4 Październik 200420 l ukaze sie w ciagu gora 2 tygodni, a jak dla mnie to jest na co czekac, pare opcji naprawde ulatwiajacych zycie sie tam znalazlo :D
Napisano 4 Październik 200420 l doszlo pare Quick SSS Shaderow, szybciej liczy kaustyke i wyglada to teraz naprawde ladnie, podobno ma pokazywac mniej artefaktow po renderingu, i dzialac troszke szybciej:)
Napisano 4 Październik 200420 l Ja tylko zaluje ze max7 nie obsluguje renderowania na pasy. Ale to wymagaloby chyba zmiany calego core engine'u...
Napisano 4 Październik 200420 l Chodzilo mi o to, ze nie ma tego w core programu tylko zalezne jest to od renderera. Chyba ze nie wiem o czyms bo mam 3ds piątkę .