axlukasz Napisano 13 Listopad 2014 Napisano 13 Listopad 2014 (edytowane) Witam Jest to mój pierwszy wątek na forum Chciałbym wymodelować, a może w późniejszym czasie stworzyć animacje, Transformersa na bazie Mercedesa SLR Umieszczam rendery robota i samochodu które udało mi się dotychczas wymodelować, modele nie są idealne gdyż cały czas nad nimi pracuje Wszystkie opinie mile widziane Głowa Ręka Noga Tłów Mercedes SLR Mercedes SLR Edytowane 13 Listopad 2014 przez axlukasz
Kir4 Napisano 13 Listopad 2014 Napisano 13 Listopad 2014 Powyginany cały model samochodu. Ja osobiście zacząłbym od modelowania karoserii potem od detali wnętrz i takie tam żeby to miało nogi i ręce a na koniec głowę. Bo teraz jakbym miał oceniać sam model to nie za bardzo. Widać że masz skilla i cierpliwość do detali ale musisz go podszlifować bo warto :) Opona do poprawy calusia, Karoserie albo bym Ją zaczął na nowo, albo głebokie zmiany zastosował a na pewno starał się usunąć wygniecenia chociaż to równa się z tym ze dziesiątki godzin Ci naprawa może zająć tej karoserii więc lepiej zacząć na nowo jeżeli chcesz dążyć do perfekcyjnych modeli i osiągnąć 100% satysfakcji z roboty. Wiem jak to jest robić jakiś model dziesiątki godzin a ktoś Ci pisze że najlepiej zacząć od nowa. Ale nauczyłem się cierpliwości zrozumiałem jak wiele jeden błąd może naprawić :) Pozdro i powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi