pudlox Napisano 18 Listopad 2014 Napisano 18 Listopad 2014 Co sądzicie o powyższej karcie do renderingu? Ma bardzo dużą ilość pamięci przez co większość scen się zmieści. Cena przy tej ilości RAM również bardzo dobra.
matszklar Napisano 18 Listopad 2014 Napisano 18 Listopad 2014 witaj. sprawdż czy program z kórego chcesz korzystać do renderingu GPU wykorzystuje OpenCL. Większosć z softu do renderingu GPU korzysta z Cuda czyli rdzeni NVidii.
pudlox Napisano 18 Listopad 2014 Autor Napisano 18 Listopad 2014 Czy jest gdzie lista programów które korzystają z OpenCL, a które z CUDA? Szukam i nigdzie nie mogę znaleźć
matszklar Napisano 18 Listopad 2014 Napisano 18 Listopad 2014 nie wiem czy jest zbiorcza lista ale na pewno w specyfikacjach poszczególnych silników
RAFX Napisano 18 Listopad 2014 Napisano 18 Listopad 2014 (edytowane) CUDA - np. pakiet Adobe, Octane, Cycles. OpenGL - Sony Vegas, Wiem , że da się pokombinować i Cycles'a czy Octane'a odpalić na OpenCL ale jak to działa - nie wiem Jak z resztą silników/softów to nie wiem ale raczej Radosława do grafiki bym nie brał. Edytowane 18 Listopad 2014 przez RAFX
Rekomendowane odpowiedzi