Nanoman Napisano 27 Listopad 2014 Napisano 27 Listopad 2014 (edytowane) Witam. Poszukuje oprogramowania wspomagającego pracę grafika w agencji reklamowej. Generalnie wyobrażam sobie aplikację, do której można wprowadzić listę klientów i firm jako bazę danych, wraz z adresami e-mail telefonami itd. Rozpoczynając pracę nad nowym projektem wybieram klienta z bazy danych, tworzę nowy wpis, naciskam "START" i program rozpoczyna pomiar czasu pracy przy danym projekcie. Klikam "Stop" a aplikacja automatycznie wysyła maila do klienta, informując, ze w dniu tym i tym nad projektem takim i takim spędzono tyle i tyle czasu, za cenę taką i taką. Klikam np. "Zrealizuj zlecenie" a program wysyła do klienta maila z wiadomością, że można odebrać towar lub coś w tym stylu. Na chwilę obecną używam darmowego "Task Coach" ale nie posiada on niestety funkcjonalności z powiadamianiem e-mail a coś takiego bardzo ułatwiłoby mi pracę. z góry dzięki za info Edytowane 27 Listopad 2014 przez Nanoman
tiger250 Napisano 2 Grudzień 2014 Napisano 2 Grudzień 2014 Chciałem założyć właśnie dokładnie ten sam temat. Korzystałem cały czas z Paymo, ale jako "firma jednoosobowa" chętnie wykorzystał bym coś darmowego, może ktoś coś wie i może polecić?
Rekomendowane odpowiedzi