Skocz do zawartości

Poszukuję programu typu "time tracking" z opcją powiadamiania e-mail

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam. Poszukuje oprogramowania wspomagającego pracę grafika w agencji reklamowej.

Generalnie wyobrażam sobie aplikację, do której można wprowadzić listę klientów i firm jako bazę danych, wraz z adresami e-mail telefonami itd.

Rozpoczynając pracę nad nowym projektem wybieram klienta z bazy danych, tworzę nowy wpis, naciskam "START" i program rozpoczyna pomiar czasu pracy przy danym projekcie.

Klikam "Stop" a aplikacja automatycznie wysyła maila do klienta, informując, ze w dniu tym i tym nad projektem takim i takim spędzono tyle i tyle czasu, za cenę taką i taką.

Klikam np. "Zrealizuj zlecenie" a program wysyła do klienta maila z wiadomością, że można odebrać towar lub coś w tym stylu.

Na chwilę obecną używam darmowego "Task Coach" ale nie posiada on niestety funkcjonalności z powiadamianiem e-mail a coś takiego bardzo ułatwiłoby mi pracę.

z góry dzięki za info

Edytowane przez Nanoman
  • Odpowiedzi 1
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Chciałem założyć właśnie dokładnie ten sam temat. Korzystałem cały czas z Paymo, ale jako "firma jednoosobowa" chętnie wykorzystał bym coś darmowego, może ktoś coś wie i może polecić?