Napisano 30 Listopad 201410 l - skala liści do poprawki - kolorystyka trawy całkowicie nienaturalna - popraw mapowanie i bump na tartanie z tej odległości nie powinna być widoczna tak wyraźnie jego gruzełkowata struktura. - dodaj więcej detali np przydałby się jakaś barierka przy schodkach na boisko, orynnowanie dachu dwuspadowego, rury spustowe na budynku, obórka dachu płaskiego,jakiś właz na dachu by się przydał, no i oczywiście sytemu wentylacyjne oświetlenie zewnętrzne tak na budynku, przy ścieżkach i na boisku - przydałoby się odrobinę pobrudzić budynek lekkimi zaciekami ( chyba że to jest robione dla inwestora i ma być czyściutkie ) - ożyw tą sceną przez wprowadzenie ludzi jakiegoś samochodu - niebo jest nijakie monotonne Ale po za tym to jest to dobry materiał wyjściowy do naprawdę fajnej wizualizacji, zrób kilka innych ujecie z innej perspektywy nie tylko z "gałęzi", np z wysokości oczu przeciętnego człowieka ( wzrost minus 12-15 cm )Jak dodasz lampki to wizualizacje prosiła się będzie o ujecie nocne ;)
Napisano 30 Listopad 201410 l Autor Dzięki wielkie, o takie uwagi mi chodziło. Wkrótce wrzucę wersje po poprawce :) A co do trawy to zbiłem w materiałach Forest Packa jej kolor, bo wyjściowy był do przesady zielony. Nie chciałem żeby przykuwała za bardzo wzrok. Rozumiem, że przesadziłem:P Zostawić następnym razem większe nasycenie tak?