Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

- skala liści do poprawki

- kolorystyka trawy całkowicie nienaturalna

- popraw mapowanie i bump na tartanie z tej odległości nie powinna być widoczna tak wyraźnie jego gruzełkowata struktura.

- dodaj więcej detali np przydałby się jakaś barierka przy schodkach na boisko, orynnowanie dachu dwuspadowego, rury spustowe na

budynku, obórka dachu płaskiego,jakiś właz na dachu by się przydał, no i oczywiście sytemu wentylacyjne oświetlenie zewnętrzne tak na

budynku, przy ścieżkach i na boisku

- przydałoby się odrobinę pobrudzić budynek lekkimi zaciekami ( chyba że to jest robione dla inwestora i ma być czyściutkie )

- ożyw tą sceną przez wprowadzenie ludzi jakiegoś samochodu

- niebo jest nijakie monotonne

Ale po za tym to jest to dobry materiał wyjściowy do naprawdę fajnej wizualizacji, zrób kilka innych ujecie z innej perspektywy nie tylko z "gałęzi", np z wysokości oczu przeciętnego człowieka ( wzrost minus 12-15 cm )Jak dodasz lampki to wizualizacje prosiła się będzie o ujecie nocne ;)

Napisano
  • Autor

Dzięki wielkie, o takie uwagi mi chodziło.

Wkrótce wrzucę wersje po poprawce :)

A co do trawy to zbiłem w materiałach Forest Packa jej kolor, bo wyjściowy był do przesady zielony. Nie chciałem żeby przykuwała za bardzo wzrok. Rozumiem, że przesadziłem:P Zostawić następnym razem większe nasycenie tak?