chveti Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 następne ćwiczenia z konsolkami :) Tym Razem w RHINO.
masater Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 takie to dziwne ta konsolka ale jeśli to tylko ćwiczenie to może być. ;)
Salvator Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 no tak pomijając że rhino pisze się rhino a nie rihno to bardzo ładne ;] żart, każdemu może się zdarzyć :>
KLICEK Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 jezeli traktujesz to jako cwiczenie to pomysl : 1) czy ktos by to kupil ? 2) czy to jest wygodne ? jedyne co jest dobre to kolorystyka ktora mi podchodzi , ale oczywiscie musza byc podpisy pod przyciskami.
chveti Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Napisano 27 Wrzesień 2004 Salvator : Mój błąd :P KLICEK : 1) nie wiem :] 2) kumpel ma podobną (kształtem tę samą) i jest wygodna podpisy będą ;) ----------------------------------------------------------- I żeby nikt nie pytał co to jest to z tyłu to jest to MULTIPLAYER MACHINE :) pozr.
Gacu666 Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 TO mi przypomina PSP. Nawet fajnie wygląda :P
Rekomendowane odpowiedzi