sigoon82 Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 czy to nie jest przypadkiem praca na konkurs kola?
Piotr Dobosz Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 te drzewa to tekstura? swietna pracka pozdrawiam
Gość ma+ Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 sig82: tak ;) Piotr Dobosz: drzewa w tle to zdjęcie panoramiczne nałożone na płaszczyznę, natomiast pozostałe drzewka rozrzucone po polu namiotowym to obikty pseudo 3d... dwie płaszczyzny pod kątem 90 stopni z nałożonymi teksturami ...
Piotr Dobosz Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 sig82 moim zdaniem wystarczy raz zadac pytanie napewno dostaniesz odpowiedz :) ma+ aha:) dziekuje za odpowiedz pozatym bardzo fajna pracka gartulacje
sigoon82 Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 mała zawieszka, przepraszam za podwujne pytanie. Niedopatrzenie z mojej strony.
buczer Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 rurka jako prysznic nie jest w ofercie kola. tyle moge powiedziec bo wiecej mi nie wypada. powodzenia
little-ninja Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 jeszcze sie nie dowiedziales ze flary nie sa juz trendi ???;))))
giorgione Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 cień od słupka do siatki jest u podstawy za słaby lol fajnie wyglądają przeważnie te renderki bez wykorzystania zdjęć:d pozdr giorgione
Batou Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 Pierwsze trzy rendery kompletnie mi się nie podobają. Na pierwszy patrzyłem się przez 2 min szukając toalety. Zamiast pokazać właściwy obiekt widzę drzewa, namioty, siatkę itp. ...właściwy budynek jest praktycznie nie widoczny. Trzy kolejne obrazki są już znacznie leprze. Nigdy nie robiłem wizualizacji więc nie wiem, ale wydaje mi się że takie elementy jak drzwi powinny być dobrze widoczne. Tymczasem drzwi do wc dla niepełnosprawnych są zupełnie nie czytelne podobnie jak pisuary które wyglądają jak okrągłe okienka w dwuskrzydłowych drzwiach. Poza tym wydaje mi się że droga do wc jest troszkę za długa. Pierwsze są prysznice których używa się stosunkowo rzadziej.
Marcel Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 Tak jak Batou powiedział, drzwi nie są wystarczająco widoczne. Drzwi do sanitariatu dla niepełnosprawnych powinny być uchylone, mi z początku wydawało się, że dostęp do niego prowadzi przez damską toaletę, ale renderom toważyszyły oczywiście rzuty i przekroje. Prysznicy używa się rzadziej, jednak to właśnie wc jest tą najbardziej intymną strefą i dobrze, że nie wchodzi się bezpośrednio na nią, mimo wszystko komunikacja jest nieco przekombinowana. Ostatni render jest najleprzy. :) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi