@seba@ Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 Moze ktos z was spotkał sie z dziwnymi migoczacymi kropeczkami w grze. Zainstalowalem sobie stery 4.9 (podobno pod te gre) problem nadal sie pojawia, moze jest ich mniej niz na starszych sterach ale nadal jest to drazniace. Mam 9800pro, moze ktos umie mi pomoc???, karta na innych grach chodzi OK. Pozdrawiam
Leru Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 zobacz może te sterowniki http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-DOOM-HOTFIX-8-05-040727a-017086E.exe nie daje głowy, że pomogą ale z ich nazwy i przznaczenia tak wynika :)
@seba@ Napisano 28 Wrzesień 2004 Autor Napisano 28 Wrzesień 2004 Dzieki Leru, jak wroce do domu to sprawdze te stery. Gdzies przeczytalem ze to podobno wina mojego radka, wyglada na to ze jak z tym fix'em nie zadziala musze wymienic karte. Najgorsze jest to ze wszystko inne dziala, ale czego sie nie robi dla doom'a :) gierka wyglada super i ten dzwiek.....
Quadysz Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 te kropki moga byc spowodowane zbyt mocnym podkreceniem twojej karty, nie ma mozliwosci aby prawidlowo dzialajaca karta je miala (swoja droga mam taka sama wiec wiem ze kropek w doomie nie ma :) ...) zainstaluj omegi i sprobuj zmniejszyc taktowanie ponizej normalnego, jezeli to nie pomoze to nie wiem :) pozdrawiam
@seba@ Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Napisano 29 Wrzesień 2004 Karta wogole nie byla podkrecana, jedynie tylko softmod na fire gl, ale z tego juz zrezygnowalem na rzecz doom'a. Omegi, faktycznie instalowalem, nadal pojawia sie ten problem. Moze moj doom jest jakis lewy (lewy pirat). Dzieki za rady, narazie sobie daruje te gre, moze by format pomogl ale narazie nie moge sobie na to pozwolic. Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi