Napisano 14 Styczeń 201510 l Praca wykonana w wolnym czasie na bazie własnego sikora =) Soft: Max/AF.
Napisano 15 Styczeń 201510 l Autor Dzięki =) Większość elementów zegarka zegarka została wykonana modelem z maksymalnym odwzorowanie rzeczywistości; taka sztuka dla sztuki, ale nie często się zdarza, że jest czas na zabawę w szczegóły, a chciałem to dokończyć z duża precyzją. Poleciałem z detalem, może nawet za bardzo, wykonując podpórki pod strzałki, sprężynki, ramki i masę elementów, których tak naprawdę nie widać w końcowym rezultacie. Rozwijając jeszcze bardziej odpowiedź, użyłem tektur na materiale skóry dwustronnej, zadrapaniach metalu na desce drewnianej i tarczy zegarka (normal "groszka"). Sam "symbol" to model. Widać to na ostatnim załączonym obrazku.
Napisano 16 Styczeń 201510 l Super! Jak długo robiłeś całą pracę? Finalny efekt robi bardzo dobre wrażenie. :)
Napisano 16 Styczeń 201510 l Autor 2Kord. Cały proces był ekstremalnie rozciągnięty w czasie =) Sam model zbudowałem w przykładowy tydzień.. Na tekstury i post czekał 2 lata w "szufladzie", tz. brak czasu. Post i Unwrap + "liczenie" to około 3-4 dni.