Squaredot Napisano 14 Styczeń 2015 Napisano 14 Styczeń 2015 Praca wykonana w wolnym czasie na bazie własnego sikora =) Soft: Max/AF.
PiotrMP006 Napisano 15 Styczeń 2015 Napisano 15 Styczeń 2015 Super! Mam pytanie jak "wygrawerowałeś" na pokrętle ten symbol?
Squaredot Napisano 15 Styczeń 2015 Autor Napisano 15 Styczeń 2015 Dzięki =) Większość elementów zegarka zegarka została wykonana modelem z maksymalnym odwzorowanie rzeczywistości; taka sztuka dla sztuki, ale nie często się zdarza, że jest czas na zabawę w szczegóły, a chciałem to dokończyć z duża precyzją. Poleciałem z detalem, może nawet za bardzo, wykonując podpórki pod strzałki, sprężynki, ramki i masę elementów, których tak naprawdę nie widać w końcowym rezultacie. Rozwijając jeszcze bardziej odpowiedź, użyłem tektur na materiale skóry dwustronnej, zadrapaniach metalu na desce drewnianej i tarczy zegarka (normal "groszka"). Sam "symbol" to model. Widać to na ostatnim załączonym obrazku.
Kord Napisano 16 Styczeń 2015 Napisano 16 Styczeń 2015 Super! Jak długo robiłeś całą pracę? Finalny efekt robi bardzo dobre wrażenie. :)
Squaredot Napisano 16 Styczeń 2015 Autor Napisano 16 Styczeń 2015 2Kord. Cały proces był ekstremalnie rozciągnięty w czasie =) Sam model zbudowałem w przykładowy tydzień.. Na tekstury i post czekał 2 lata w "szufladzie", tz. brak czasu. Post i Unwrap + "liczenie" to około 3-4 dni.
Rekomendowane odpowiedzi