Kord Napisano 16 Styczeń 2015 Napisano 16 Styczeń 2015 Bardzo fajny design. Na drugim screenie coś mi nie pasuje w rurkach (tak jakby za bardzo plastik). Super :)
Squaredot Napisano 16 Styczeń 2015 Autor Napisano 16 Styczeń 2015 Dziękuję za pozytyw =). Był to projekt pod okładkę płyty, a zamieszczone obrazki to "screnny" z animacji. Dziś dopiero zauważyłem, że są w dość upokarzającej jakości i jeżeli można edytować post postaram się w późniejszym czasie załadować coś nie w jakości "JPEG 2" LOL...
2013 Napisano 16 Styczeń 2015 Napisano 16 Styczeń 2015 Podoba mi się, fajne światło! Możesz polecić tutorial jak wykonać coś takiego w After Effects?
Squaredot Napisano 16 Styczeń 2015 Autor Napisano 16 Styczeń 2015 Światło to prosta "Hdr-ka", którą kiedyś stworzyłem przy okazji innego projektu (na podstawie fotografii studio, w którym coś kręciliśmy). "Tutków" jest pełno w sieci. Ciężko mi polecić jak zrobić dokładnie taki projekt bo to raczej już kwestia użytych narzędzi w tym czy innym sofcie. Ja raczej staram się oglądać prace i wybierać sobie elementy, które mi się spodobały tu i tam, a później metodą prób i błędów stworzyć swój efekt. Myślę, że bez większych przeszkód mogę to powtórzyć w "Nuku" czy "Szopie", a dany soft użyłem przez lenistwo =); w "AF" można szybko stworzyć efekt i poprawiać go do woli, bez warstw, "kolapsów" i cofania się do poprzedniego pliku bo tam kolor wyszedł lepiej...
Rekomendowane odpowiedzi