jakubziom Napisano 26 Styczeń 2015 Napisano 26 Styczeń 2015 Witam chciałbym pokazać trochę rzeczy które zrobiłem w 3d jakieś 2-3 lata temu... większość dla zabawy... miałem zamiar robić krótkie animacje, ale zabrakło mi pomysłów na fabułę, więc zostały obrazki. Generalnie takie proste modele, nie wiem czy jest w nich coś fajnego; niektóre mi się nawet podobają, ale mają też pewne braki np. ten ptak pewnie nie utrzymałby się na takich cieńkich nóżkach i przewrócił do przodu :P Ostatnio próbuję się zmusić do zrobienia czegoś nowego w 3d co byłoby bardziej zaawansowane np. posiadało porządną siatkę; ale miałem przerwę i męką jest cokolwiek wymyśleć : ( Soft użyty tutaj to Blender i Maya. Poniżej 1.Koncepcja do animacji - mechaniczny ptak i jego wnętrze 2.Maszyna krocząca inspirowana tymi z gwiezdnych wojen oraz inna wersja -"pająk" 3.Mechaniczny kurczak czyli inna wersja tego pierwszego ptaka 4.Robocik 5.Laleczka - model i rig postaci razem z twarzą 6.Mój pokój w 3d (do animacji z robocikiem) 7.Wizka budynku (dosyć słaba) 8.Wizka wnętrza (hol hotelowy)
Rekomendowane odpowiedzi