Salvator Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 Witam Pewnie większość zna te prace, autorem jest oczywiście, jak w tytule - Steven Stahlberg - założyciel optigit. To właśnie te prace pchnęły mnie do 3d i to właśnie jego rodzaj działalności jest dla mnie wzorem do naśladowania. Optigit - Optidigit link Stevens Portfolio - Steven Stahlberg Portfolio mam nadzieję, że nie jest to niezgodne z żadnymi zasadami pisanymi bądź niepisanymi, jak coś to proszę skasować wątek.
Hindus Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 koleś jest naprawde doby a zwłaszcza w modelowaniu twarzy i postaci, te laski z nfsu to normalnie wymiatają. ;)
madman1987 Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 link mi nawala na portfolio ;/ any instructions?
muody Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 http://www.androidblues.com/ wiem, Gornik Roku, ale to tak na przyszlosc dalem :P
Master Kiełbaster Napisano 12 Kwiecień 2008 Napisano 12 Kwiecień 2008 hmm może otworzycie kopalnię? 2 górników to dobry początek
sly Napisano 24 Czerwiec 2008 Napisano 24 Czerwiec 2008 :D... czasem dobrze coś odkopać.. nie każdy widział... seriooo. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi