Napisano 2 Luty 201510 l Witam, postanowiłem zmierzyć się z wizualizacją w wersji zimowej. Na początku plan był ambitny, aby wszystko zrobić w 3d. Jednak straciłem cierpliwość przy próbach zrobienia śniegu na drzewach. Finalnie w 3d wyszedł tylko budynek, a całe otoczenie to matte painting. Jak dla mnie był to pewnego rodzaju eksperyment, dlatego jestem ciekaw waszych opinii. Tym bardziej, że jest to moja pierwsza praca zamieszczona na forum. 3dsmax, vray, photoshop Pozdrawiam,
Napisano 3 Luty 201510 l Bardzo fajne oba ujecie i szczerze mówiąc nie liczy się metoda tylko efekt końcowy
Napisano 8 Wrzesień 20159 l Autor Śnieg zrobiony w PS, posklejany z kilkunastu zdjęć z internetu. Co do kabli rzeczywiście przydałyby się kable, może kiedyś w wolnej chwili dorobię. Pozdrawiam,
Napisano 14 Luty 20169 l Poprawiłbym ludzi na drugim ujęciu, poza tym super wygląda. W jakiej cenie wykonujecie takie wizki? Proszę o kontakt na maila. www.dreslerstudio.pl Edytowane 14 Luty 20169 l przez dreslerstudio błedy w pisowni