PurePixel Napisano 2 Luty 2015 Napisano 2 Luty 2015 Witam, postanowiłem zmierzyć się z wizualizacją w wersji zimowej. Na początku plan był ambitny, aby wszystko zrobić w 3d. Jednak straciłem cierpliwość przy próbach zrobienia śniegu na drzewach. Finalnie w 3d wyszedł tylko budynek, a całe otoczenie to matte painting. Jak dla mnie był to pewnego rodzaju eksperyment, dlatego jestem ciekaw waszych opinii. Tym bardziej, że jest to moja pierwsza praca zamieszczona na forum. 3dsmax, vray, photoshop Pozdrawiam,
skalpel3d Napisano 3 Luty 2015 Napisano 3 Luty 2015 Bardzo fajne oba ujecie i szczerze mówiąc nie liczy się metoda tylko efekt końcowy
PurePixel Napisano 8 Wrzesień 2015 Autor Napisano 8 Wrzesień 2015 Śnieg zrobiony w PS, posklejany z kilkunastu zdjęć z internetu. Co do kabli rzeczywiście przydałyby się kable, może kiedyś w wolnej chwili dorobię. Pozdrawiam,
WIERZBA Napisano 28 Październik 2015 Napisano 28 Październik 2015 Klimatyczne . Bardzo mi się podoba .
dreslerstudio Napisano 14 Luty 2016 Napisano 14 Luty 2016 (edytowane) Poprawiłbym ludzi na drugim ujęciu, poza tym super wygląda. W jakiej cenie wykonujecie takie wizki? Proszę o kontakt na maila. www.dreslerstudio.pl Edytowane 14 Luty 2016 przez dreslerstudio błedy w pisowni
Rekomendowane odpowiedzi