Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

NIe wiedziałem do czego to wrzucić więc założyłem nowy wątek. Może to się rozwinie i będziecie wrzucać tu swoje historyjki albo wpisywać w puste chmurki własne dialogi. Moim zdaniem dla odmóżdżenia zabawa przednia. Szczególnie po ciężkim dniu pracy. Moje jewszcze bez tekstu. Zapraszam i czekam na propozycje.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

I jeszcze może to dodam, jeśli jestem przy piekarni. ;-)

Napisano

No to mi spadłeś tym wątkiem z nieba bo właśnie sie zabrałem za tworzenie odmóżdżającego komiksu. Jako że nie znacie postaci w nim występujących, jeśli chociaż 1/4 z nich będzie śmieszna to już sukces. Nie mój wątek, więc mogę chałę dać...

Daję linka do strony i tam wrzucam codziennie jakiś twór (a przynajmniej mam nadzieję wrzucać codziennie). Te historie pisze życie :D

komiksy.aq.pl

Napisano
  • Autor

Hehe. Ciekawe muszę przyznać. Wrzucaj też coś na wątek, może coś z tego będzie. W tym wątku nie chodzi mi o ocenianie prac tylko o historyjkę samą w sobie. Może być rysowana nawet najprostszą kreską. (oczywiście żeby można było coś w tym dojrzeć. Czekam na nowe posty.

Napisano
  • Autor

Zaj...ste. Zaraz chyba z fotela spadnę. hehe

Więcej!!!

Napisano

he he! czad pomysł! daje rade!

najlepsza część jest z czatem... moż i ja wrzucę coś niedługo :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Nie ma na co czekać. Wątek musi być zapełniony historyjkami. Dobrze by było gdyby forumowicze zamieszczali swoje wypowiedzi w chmurkach, możnaby z całej tej rozmowy zrobić komiks. Co wy na to?