asblaze Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Witam. Postanowiłem upchnąć tutaj moją animkę z przed roku. Jest to moja 2 w życiu animacja postaci (pierwsza w ogóle nie nadaje się do pokazania, chyba że będziecie nalegać ;) Animka powstała po roku znajomości ze swiatem 3d. Uczyłem sie na niej animacji kości i szukałem wire-parametrów dla szkieletu. Niestety wszelkie pliki edycyjne zaginęły we mgle przeszłosci, wiec nie mam możliwości zrobienia poprawek, a w szczególności poprawek twardości kluczy :) Sprzęt (wtedy): PIII 1GHz, 128Mb RAM, G-Force MX200 32 MB System: BONES, Render: SCANLINE tekkixv.mpg
MrRychu Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Trochę śmieszne, takie szybkie ruchy:P No jak na drugą animację postaci, to myślę, że nie najgorzej:) Aczkoliwek niewiele się znam, bo sam jeszcze nie animowałem postaci... Pozdrawiam
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 o kurcze - robie coś podobnego - zobaczymi jak mi wyjdzie :-) pozdr.
asblaze Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Napisano 29 Wrzesień 2004 No wiem Tomasz... dlatego mnei zainspirowałeś :)
Arnet Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 hehe... rzeczywiscie wyglada jak tekki shodan ;) calkiem cool!
Rekomendowane odpowiedzi