Szajkers Napisano 21 Luty 2015 Share Napisano 21 Luty 2015 Witam Jest to moja pierwsza skończona praca w Zbrush'u. Po wyskrobaniu tego co chciałem uzyskać, wrzuciłem model do Keyshota, wyrenderowałem i dopieściłem w Photoshopie. W pracy próbowałem odwzorować pracę pana Josh P Crockett. Jest to moja pierwsza praca więc proszę o jak zawsze przydatną krytykę żeby w przyszłości robić to lepiej. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
genitalius Napisano 22 Luty 2015 Share Napisano 22 Luty 2015 hej Proponuje zalozyc sobie teczke i wrzucac sobie wiekszosc rzeczy tego typu wlasnie tam. Nawet jesli sa one skonczone.Dlaczego? Bo tutaj mozesz spotkac sie z brakiem jakiegolowiek odezwu, nie zrozum mnie zle ale z czasem zaapiesz o co mi chodzi. Teczka robiona jest z zamyslem aby sie uczyc i jaknajbardziej wrzucac swoje poczatkowe probki a jak na wstepie zaznaczyles -ze tak wlasnie jest. Render jak render calkiem ok, jesli stosowales sie sekunda po sekundzie do tego jak na video to efekt koncowy sila rzeczy musi sie jakos bronic. Natomiast sama rzezba jest juz nieco mniej atakcyjna. Poszukalbym jeszcze ciekawego ksztalu czy tez designu postaci. Dobrze, ze nie trzymales sie kurczowo projektu z tutoriala, jest w tym cos autorskiego i na przyszlosc pamietaj o tym. Rob sobie kilkugodzinne skulpty i wrzucaj do teczki. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajkers Napisano 24 Luty 2015 Autor Share Napisano 24 Luty 2015 Dzięki, zrobię tak jak mówisz z teczką 3d. Korzystałem z tutoriala bardziej po to aby nauczyć się narzędzi i przy okazji coś zrobić. Postanowiłem że nie będę kopiował postaci kropka w kropkę a jakby, zrobię postać na podstawię tej w filmiku. Trzeba rozwijać się dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi