Napisano 18 Marzec 201510 l Witam, Temat trochę nietypowy ale z mojego życia. Ciągnik rolniczy URSUS C-385,. Modeluję w 3DS max, renderuję na razie Quicksilverem, po dodaniu textur przejdę na któregoś Ray'a prawdopodobnie. Jak dotychczas wymodelowałem około 50% ciągnika. Staram się modelować pod Low Poly gdyż będzie on użyty do gry Farming Simulator 2015. Model wykonuję od zera, nagrywam tutoriale z modelowania tego ciągnika i jest już 8 lekcji dostępnych na Youtube. Poniżej link do pierwszego tutoriala. Edytowane 3 Czerwiec 20159 l przez martin-flash
Napisano 3 Czerwiec 20159 l Autor Dzisiaj skończyłem modelować. Teraz będę teksturował. Edytowane 3 Czerwiec 20159 l przez martin-flash
Napisano 4 Czerwiec 20159 l Fajnie wyszedł, jeszcze tylko ładne texturki i można śmigać, za małolata miałem okazję troszkę taki sprzętem pojeździć :) Pokaż go później z texturami.
Napisano 5 Czerwiec 20159 l Autor poniżej film z time lapse modelowania mojego traktora, modelowałem 23 godziny i sprasowałem to do 26 minut na moim koncie youtube znajdziecie również 8 lekcji pełnego modelowania tego ciągnika, polecam wszystkim początkującym takim jak ja
Napisano 7 Czerwiec 20159 l Autor zrobiłem render wireframe 360 stopni, poniżej film, oglądajcie w HD, full screen