Napisano 1 Październik 200420 l Witam mam taki problem:( mianowicie mam problem z funkcja Pan. normalnie jak uruchamiam maxa funcja pan dzial mi normalnie przesowa mi o tyle ile chce jesli rusze myszka mocniej to wiadomo mocniej mi przeniesie widok w view porcie ale teraz cos mi sie zwalilo (choc czasem sie samo naprawie) ze teraz jesli nacisne funkcje pan owszem przesiowa mi ekran ale bardzo w maily odcinkach np zeby przesunac o doslownie kawalek musze zrobic jakies 10 przesuniec myszka:( i to samo odnosi sie do funkji zoom:( sorki ze tak jakos dziwnie wytlumaczylem ale nie potrafie tego inaczej wytlumaczyc:( jesli ktos wie dlaczego tak sie dzieje to bardzo prosze o pomoc:( pozdrawiam serdecznie
Napisano 1 Październik 200420 l zmien widok z aktualnego np. na top, albo jakies inne i nacisnij "p" z powrotem na perspective (jesli chodzi ci okno z perspective) ale mialem podobne i zawsze taki trik mi dzialal
Napisano 1 Październik 200420 l Mi też się takie "coś" czasami robi, ale ponowne wczyatnie projektu załatwia sprawę.
Napisano 1 Październik 200420 l do zoomu uzywaj prawy alt + srodkowy button myszy ... do obracania lewy alt + srodkowy przycisk myszy ... a Pan czasami tak dziala jak sie uzywa rolki ... sam nie wiem dla czego ale po tym jak zaczolem uzywac w/w funkcji problem zniknał ;)
Napisano 1 Październik 200420 l Autor Dziekuje:D wam wsystkim idealnie juz dziala:) wasze rady jak zwykle pomogly:) Oj kurcze ciezko by bylo gdyby sie tego nie dalo zminic:( bo naprawde nic sie nie dalo zrobic:( pozdrawiam serdecznei i BARDZO dziekuje:)