Napisano 27 Marzec 20159 l Witam, Przedstawiam mój pierwszy projekt samochodu. Zmagam się z nim od dawna i zaglądam w wolnym czasie, ale chcę teraz przysiąść i wykończyć go w tym tygodniu. Problemem były nie zgrywające się ze sobą blueprinty, naknociłem trochę w siatce ale udało się to naprawić. Sam widzę sporo błędów, ale proszę o konstruktywną krytykę. Chcę, żeby końcowy efekt nie zdradzał, że to moje pierwsze podejście do samochodów :) Soft: 3ds max 2015, render będzie w Vrayu To do list: - Detal na przednim zderzaku - Chromowane obramowania szyb - Detal na światłach z przodu (Oprócz kloszy trzeba będzie wymodelować same światła w środku. Nie wiem jak do tego podejść. Macie jakieś tutoriale?) - Wloty na masce i wycieraczki - Lusterka - Chromowe zdobienia na bagażniku - Znaczek mercedesa na masce i bagażniku - Rury wydechowe - Detal na tylnim zderzaku - Klamki - Dolne reflektory z przodu - Listwy i zagłębienia w karoserii (wycinać to na gęstej siatce, czy displace?) Potem wnętrze, ale o tym jeszcze nie myślę. Edytowane 27 Marzec 20159 l przez Krisowski Wgranie miniatury