tiltpixel Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 (edited) Witam! :) Na tutejszym forum jestem nowy. Od pewnego czasu zainteresowało mnie w jaki sposób tworzone są wizualizacje czy też animacje 3D, no i choć jako początkujący nie mogę wiele o tym powiedzieć - po prostu mi się spodobało. Szukałem miejsca w którym mógłbym umieścić, pokazać moje początkowe prace i usłyszeć co inni o tym sądzą. Czy kierunek jest dobry i czy warto to kontynuować. Także śladem innych użytkowników wrzucam to co udało mi się wymęczyć. Pozdrawiam! Na początek takie dwie drewniane zabaweczki: Edited April 6, 2015 by tiltpixel Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiltpixel Posted April 7, 2015 Author Share Posted April 7, 2015 Proste krzesełko wraz z próbą ustawienia "studyjnego" światła, o ile w moim przypadku można je tak nazwać;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xardas 666 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Jaki program ? polecam Blendera i od razu tutorial na początek :) https://www.youtube.com/watch?v=0nUdPOjl5E8 Powodzenia przy pracy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hokmah Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Rób rób i nie zniechęcaj się chociaż czasami jest ciężko, wiem to po sobie. Zwracaj uwagę na poprawność siatki gdyż pewne błędy mogą później nieładnie wyglądać przy animacji pewnych obiektów. Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts