tiltpixel Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 (edytowane) Witam! :) Na tutejszym forum jestem nowy. Od pewnego czasu zainteresowało mnie w jaki sposób tworzone są wizualizacje czy też animacje 3D, no i choć jako początkujący nie mogę wiele o tym powiedzieć - po prostu mi się spodobało. Szukałem miejsca w którym mógłbym umieścić, pokazać moje początkowe prace i usłyszeć co inni o tym sądzą. Czy kierunek jest dobry i czy warto to kontynuować. Także śladem innych użytkowników wrzucam to co udało mi się wymęczyć. Pozdrawiam! Na początek takie dwie drewniane zabaweczki: Edytowane 6 Kwiecień 2015 przez tiltpixel
tiltpixel Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Napisano 7 Kwiecień 2015 Proste krzesełko wraz z próbą ustawienia "studyjnego" światła, o ile w moim przypadku można je tak nazwać;)
Xardas 666 Napisano 12 Listopad 2015 Napisano 12 Listopad 2015 Jaki program ? polecam Blendera i od razu tutorial na początek :) https://www.youtube.com/watch?v=0nUdPOjl5E8 Powodzenia przy pracy :)
Hokmah Napisano 16 Listopad 2015 Napisano 16 Listopad 2015 Rób rób i nie zniechęcaj się chociaż czasami jest ciężko, wiem to po sobie. Zwracaj uwagę na poprawność siatki gdyż pewne błędy mogą później nieładnie wyglądać przy animacji pewnych obiektów. Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi