jckob Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 Jezeli ktos kiedy kolwiek ogladal "FUTURAME" niech mi powie czy bender wyglada jak bender:)
KLICEK Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 strasznie rozmyte te rendery. Co do bohatera tak jest troche podbny :) Wrzucales go juz na jakies inne forum ? bo widzialem cos podobnego na forum zwiazanym z wingsem3d ...
jckob Napisano 2 Październik 2004 Autor Napisano 2 Październik 2004 nie...niewrzucalem.....a mozesz mi pokazac gdzie??.....
KLICEK Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 o tutaj :) http://p212.ezboard.com/fnendowingsmiraifrm17.showMessage?topicID=1150.topic
polka dot Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 witam :) benderka oczywiscie przypomina ale do oryginalu mu daleko - twooj ma inny usmiech, a poza tym bender ma rece i nogi jak roora od okoorzacza a u ciebie to sa zwykle cylindry. i pomysl o materiale ink'paint, jak w prawdziwej futuramie :) powodzenia i pozdro
illy Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 hehehe de ja vu, niedawno myslalem o tym bohaterze, material oczywiscie z pierwszego rendera, no i on nie byl taki usmiechniety
Rekomendowane odpowiedzi