KattaK Napisano 17 Kwiecień 2015 Napisano 17 Kwiecień 2015 Całość stworzona w blenderze+ cycles Mam nadzieje że się podoba, pisać co myślicie :) Link do chmury:https://drive.google.com/folderview?id=0B3AJVhgZo3cZfnZLZGNXbTNzbW5yd3BsTEI0Q2d4ak5BWVpTaC1BbTNmeHdkdFBSQUU1Tnc&usp=sharing
skalpel3d Napisano 17 Kwiecień 2015 Napisano 17 Kwiecień 2015 popraw linki bo się obrazki nie wyświetlają ;) Zerknąłem do chmury i tak ogólnie ci to ładnie wychodzi już widać ze masz potencjał, na temat blendera co w nim poprawić nie będę się wypowiadał bo się z nim nie zaprzyjaźniłem :) natomiast zwróć uwagę na kilka rzeczy: -winietowanie jest za intensywne i zabija obrazki szczególnie ze masz ładne światło -popracuj nad materiałami szczególnie mocno w oczy rzuca się nijakość materiału drewna, w materiale fotela ewidentnie brakuje mapki nierówności ( normal , bump ) - nie przesadzałbym z efektami specjalnymi w postprodukcji tylko najpierw dopracował czyste rendery Ogólnie najbardziej misie podoba ujęcie z zewnątrz jak dopracujesz shadery będzie zdjęcie :)
Rekomendowane odpowiedzi