Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Całość stworzona w blenderze+ cycles

Mam nadzieje że się podoba, pisać co myślicie :)

Link do chmury:https://drive.google.com/folderview?id=0B3AJVhgZo3cZfnZLZGNXbTNzbW5yd3BsTEI0Q2d4ak5BWVpTaC1BbTNmeHdkdFBSQUU1Tnc&usp=sharing

2wdVTD2h6fIJqx-ukPt0nL0V6BFZHATkcz-Q1H3aZUTShERsrX2xIjsCC-qKmfXeRZnTIE3avyAPG44=w1897-h823

Rjpq9aYxSedZt6KuS_1bHn--_m2bshVQaylHYSIE7-SsebASTT9RwoWKsNF_LOprr7-hOcue7o68wNA=w1897-h823

SDkokL66yj5fDcgbaoTjTDkAPm05W7na_zPXXChhIU93rgCvTGqpdGGWVaLwvqQcYQV5qKseC_8R7vU=w1897-h823

w2ZjiME6w1RRSUAHicNIZRaPSDifgdM4gj-9Ey--kmZc2-GPiryL9j8deCylT06-ZOWfVfwfY_dHBu0=w1897-h823

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

popraw linki bo się obrazki nie wyświetlają ;)

Zerknąłem do chmury i tak ogólnie ci to ładnie wychodzi już widać ze masz potencjał, na temat blendera co w nim poprawić nie będę się wypowiadał bo się z nim nie zaprzyjaźniłem :) natomiast zwróć uwagę na kilka rzeczy:

-winietowanie jest za intensywne i zabija obrazki szczególnie ze masz ładne światło

-popracuj nad materiałami szczególnie mocno w oczy rzuca się nijakość materiału drewna, w materiale fotela ewidentnie brakuje mapki nierówności ( normal , bump )

- nie przesadzałbym z efektami specjalnymi w postprodukcji tylko najpierw dopracował czyste rendery

Ogólnie najbardziej misie podoba ujęcie z zewnątrz jak dopracujesz shadery będzie zdjęcie :)