azazel Napisano 22 Kwiecień 2015 Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Witam Zapraszam wszystkich chętnych artystów do wzięcia udziału w moim nowym projekcie. Jest to galeria sztuki cyfrowej box4art.pl. Jej celem jest propagowanie sztuki cyfrowej oraz udostępnianie jej jak najszerszej ilości odbiorców. Aby to osiągnąć tworzona jest właśnie strona na której będą sprzedawane wydrukowane i oprawione prace w dwóch formatach A4 i A3. Wydruki są wykonywane na papierach artystycznych i na profesjonalnych urządzeniach, co gwarantuje około 150 - 200 lat trwałości druku. Dodatkowo praca jest oprawiona w estetyczną białą aluminiową ramkę i w takiej formie wysyłana do klienta. Artysta za każdą sprzedaną pracę otrzyma zapłatę w wysokości 50zł, a koszt całkowity wyniesie około 100zł. Przed umieszczeniem prac w galerii artysta otrzyma odpowiednią umowę / regulamin, który będzie zawierał wszelkie szczegóły. Jesteśmy otwarci na wszelkie rodzaje sztuki cyfrowej 2d, 3d, fotografia oraz ich kombinacje. Proszę pamiętać, aby praca była dostarczona w dobrej rozdzielczości, im większa tym lepsza. Pytania oraz zgłoszenia proszę kierować na priv lub adres [email protected]. Pozdrawiam i liczę na Wasz udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 22 Kwiecień 2015 Share Napisano 22 Kwiecień 2015 przy tak niebotycznej kwocie wypadałoby rzucić okiem na umowę, czy przypadkiem nie zrzekamy się zbyt wielu praw. Nie jestem przeciwnikiem, wręcz przeciwnie - wreszcie jakaś uczciwa cena za sztuke :D ale jak ktoś będzie miał umowę do podpisania może niech ją podeśle do wglądu, chyba ze twórca przedsięwzięcia jest gotów upublicznić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 22 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Witam, umowa jest wlasnie konsultowana z prawnikiem i na dniach powinna pojawic sie na stronie . plan jes taki aby tworca zatrzymal pelne prawa i jedynie upowaznia galerie do kopiowania swojej pracy w okreslonych celach. Oczywiscie moze w karzdej chwili wycofac swoja prace z galerii jesli uzna ze chce komus sprzedac swoje prawa lub z innego powodu. Nie mam tu nic do ukrycia i zalezy mi aby cala dzialalnosc byla przyjazna i transparentna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi