Jakub Wydro Napisano 24 Maj 2015 Share Napisano 24 Maj 2015 (edytowane) Witam! Skończyłem dzisiaj kolejny model i postanowiłem wrzucić go na forum. ---------- Aktualizacja 31.05.2015 : Zmieniłem troszkę materiały na dinozaurze i podmieniłem rendery tak by nie dublować wątków. Clay render + włosy Postanowilem dodać drobne włoski na skórze dinozaura ze względu na fakt że ewoluowały później one w ptaki. A jako że mój dinozaur jest "fikcyjny" to może posiadać już jakieś drobne oznaki które zmierzają w stronę upierzenia. Pewnie włoski zje kompresja, dlatego pokazuje je na tym screenie. Edytowane 31 Maj 2015 przez Jakub Wydro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wydro Napisano 31 Maj 2015 Autor Share Napisano 31 Maj 2015 Zmienione materiały i podmienione rendery :) Taka mała aktualizacja by nie dublować postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 1 Czerwiec 2015 Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Witam Super wygląda i ta groźna poza. (+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wydro Napisano 1 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2015 @pbcg dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi