HA_Studio Napisano 1 Czerwiec 2015 Napisano 1 Czerwiec 2015 Human Ark to studio animacji komputerowej specjalizujące się w wysokiej jakości animacji postaci 3D i efektach specjalnych. Tworzymy animowane filmy krótko i pełnometrażowe, seriale telewizyjne, a także efekty specjalne na potrzeby reklam i filmów. Obecenie prowadzimy rekrutację na stanowisko: LIGHTING ARTIST/JUNIOR LIGHTING ARTIST Zakres obowiązków: Przygotowanie oświetlenia według założeń projektu/konceptów dla ujęć Full CG lub integracja elementów CG z tłem. Przygotowanie oświetlenia scen 3D na podstawie ujęć kluczowych (Light -Key Shot) przy współpracy z reżyserem/supervisorem. Rendering ujęć 3D przy ścisłej współpracy z działem Compositingu. Shading elementów 3D przy współpracy z działem Modeling/Texturing według wskazań reżysera/supervisora. Wymagane: Podstawowa praktyczna wiedza z zakresu grafiki 3D na poziomie Junior/Generalist, najlepiej w programie Houdini/Maya, ze szczególnym uwzględnieniem/osobistą preferencją zagadnień związanych z oświetlaniem/shadingiem/renderingiem/compositingiem. Zwracanie szczególnej uwagi na światło, kolor, kompozycję, dbałość o szczegóły i estetykę, cechy poparte odpowiednim porfolio, niekoniecznie 3D. Praktyczna znajomość lub chęć nauki programów: Houdini/Maya/Softimage/Photoshop/Nuke/After Effects. Komunikatywność i odpowiedzialność. Umiejętność pracy w zespole. Samodzielność i gotowość do nauki. Mile widziane: Doświadczenie w: fotografii lub/i fotografii produktowej/portretowej, filmie, rysunku, malarstwie itd. Praktyczna znajomośc pracy na planie filmowym. Praktyczna znajomość różnych silników renderujących (Mantra, MentalRay, Vray, Arnold, 3delight, Renderman i innych). Doświadczenie w compositingu. Znajomość systemu Linux Oferujemy: • Możliwość doskonalenia kwalifikacji zawodowych pod okiem doświadczonych i cenionych w branży profesjonalistów • Komfortowe warunki pracy • Bardzo dobrą i twórczą atmosferę pracy • Wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia CV i portfolio prosimy przesyłać na adres: [email protected] do dnia 19 czerwca. Więcej o studiu na www.human-ark.com
Rekomendowane odpowiedzi