Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej taka sprawa.

Mam projekt scena wazy ok 90mb aby miec troche luzu - kolejna czesc wymodelowalem w osobnym projekcie 3mb z mysla o jego z merge-owaniu. Dotychczas wszystko mniej wiecej sie udawalo.

Wszak komunikat An Error... pojawial sie juz pare razy ale zawsze jakos mozna bylo go przechytrzyć importem albo cos.

Teraz mam jednak taka sprawe

Mam dwa pliki jeden 90mb drugi 3. Otwierane osobno smigaja bez problemu. Po ich z merge-owaniu wyskakuje blad an error....

Aby usunac ta sytuacje probowalem opcji z folderem appData i usunieciem tego jednego skladnika.. nic

Nastepnie mergowalem w przerozny sposob.. na pojedyncze skladniki na import+replace - tez nic

Od momentu kiedy dwie dzialajace sceny zostają merge-owane to przy starcie non-stop przy starcie pojawia sie ten komunikat

Co jeszcze zrobic, czemu tak sie dzieje.

Dzieki z gory za pomoc.

Edytowane przez TRYKY3D

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 929
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moze wyeksportuj ta mala scenke do zewnetrznego formatu np.FBX

Napisano
  • Autor

Hej

Probowalem z roznymi rozszerzeniami ale niestety caly czas to samo. Gdzies przeczytalem ze moze chodzic o plik MaxStart. Kojarzy ktos cos w tej kwestii ?

Napisano
  • Autor

Max jest spoko programem ale czasem za kija go nie idzie zrozumiec.

W moim powyzszym przypadku nie zadzialalo cale merge-owanie ale zadzialalo takie cos.

Otwarłem ten mniejszy plik zaznaczalem pojedyno obiekty i SaveSelected

Nastepnie te pojedyncze pliki merge-owalem do wiekszego pliku i co jakis czas restartowalem i sprawdzalem czy wyskoczy blad.

Okazalo sie ze wszystko powrzucalem a blad sie nie pojawil.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności