nielot007 Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Witam! mam propozycje--> mozna by znisc gwiazki (oceny tematu) gdyz i tak malo ludzi glosuje a mozna by dac zmiast tego ze kazdy (kto chce) autor jhakiejs pracy w pierwszym poscie (albo przy tworzeniu tematu) zadawalby pytanie np. czy sie podoba i kilka odpowiedzi tak, nie, moze itp. a my wszyscy bysmy glosowali co wy na to?? bylo by ciekawiej i lepiej niz gwiadki na ktore i tak nikt nie klika:):) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 hmm.. do tego chyba pasuje akieta, którą każdy (chyba) może założyć w swoim wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 bez sensu, te najbardziej poczytne wątki i tak mają oceny, a reszcie po co? Jak mnie zainteresuje temat to wchodze i czytam\oglądam, albo jak jest dużo wypowiedzi, tzn. że temat zainteresował innych i też może być ciekawy, po co komplikować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Październik 2004 Autor Share Napisano 6 Październik 2004 salvator---> mozna zalozyc ankiete a gdzie bo nie wiem:D:D?? nimord--> chyba nie kumasz o co chodzi:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 nielot -> przy edycji pierwszego postu na dole ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi