piskorz Napisano 2 Lipiec 2015 Share Napisano 2 Lipiec 2015 Ostatnio pracowałem dla Tomka Wacławka jako grafik/animator do gierki o nazwie RONIN. store.steampowered.com/app/274230 Pomyślałem że pochwalę się paroma postaciami i animacjami które zrobiłem dla tego projektu ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 2 Lipiec 2015 Share Napisano 2 Lipiec 2015 Swietne, strasznie mi przypomina Another World, choc Twoje postacie i animacje bardziej cartoonowe sa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 3 Lipiec 2015 Share Napisano 3 Lipiec 2015 Świetne to :). W czym animowane postacie były? AE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piskorz Napisano 3 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2015 Świetne to :). W czym animowane postacie były? AE? Nie, w Adobe Flash. Ale pewnie w Afterze da się identycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 3 Lipiec 2015 Share Napisano 3 Lipiec 2015 Bardzo ładnie animowana postać, fajny klimat gierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi