Posted July 5, 20159 yr Cześć, rozglądam się za jakąś pracą w produkcji gier i szukam firm z tej branży. Chodzi mi o firmy robiące gry 3D, najlepiej z Krakowa i okolic, ale mogą być też z innych rejonów. Jak znacie jakieś, których nie wymieniłem w poniższej liście to dopiszcie. Kraków: Teyon CD Projekt Red Sperasoft Bloober Team Sodigital in images Freemind DRAGO Entertainment Tate RealityPump Okami
July 6, 20159 yr One More Level S.A Ganymede Ltd. Awesome Industries VRI Phantom EVERYDAYiPLAY Sp. Z o.o Gamesture 7LEVELS Sp. z o.o. Landlord Game LTD Reality Pump? I ty szukasz pracy w branży...
July 11, 20159 yr A analogicznie jeżeli chodzi o Toruń i okolice jest ktoś w stanie podrzucić jakieś firmy? Wyłączając Vivid Games z Bydgoszczy.
July 12, 20159 yr W Toruniu znalazłem tylko ich: loriproductions.com Nie wiem czy działają, strona im nie działa, pisz maila i się dowiaduj. W Bydgoszczy jest jeszcze Huuuge Games, https://game-lion.com/. Przypuszczam, że coś jeszcze by się znalazło, ale ja osobiście nie dałem rady;p