Napisano 5 Lipiec 20159 l Cześć, rozglądam się za jakąś pracą w produkcji gier i szukam firm z tej branży. Chodzi mi o firmy robiące gry 3D, najlepiej z Krakowa i okolic, ale mogą być też z innych rejonów. Jak znacie jakieś, których nie wymieniłem w poniższej liście to dopiszcie. Kraków: Teyon CD Projekt Red Sperasoft Bloober Team Sodigital in images Freemind DRAGO Entertainment Tate RealityPump Okami
Napisano 6 Lipiec 20159 l One More Level S.A Ganymede Ltd. Awesome Industries VRI Phantom EVERYDAYiPLAY Sp. Z o.o Gamesture 7LEVELS Sp. z o.o. Landlord Game LTD Reality Pump? I ty szukasz pracy w branży...
Napisano 11 Lipiec 20159 l A analogicznie jeżeli chodzi o Toruń i okolice jest ktoś w stanie podrzucić jakieś firmy? Wyłączając Vivid Games z Bydgoszczy.
Napisano 12 Lipiec 20159 l W Toruniu znalazłem tylko ich: loriproductions.com Nie wiem czy działają, strona im nie działa, pisz maila i się dowiaduj. W Bydgoszczy jest jeszcze Huuuge Games, https://game-lion.com/. Przypuszczam, że coś jeszcze by się znalazło, ale ja osobiście nie dałem rady;p