AmebaIII Napisano 28 Sierpień 2015 Napisano 28 Sierpień 2015 (edytowane) Cześć! Jako, że w końcu mam zamiar porządnie zabrać się za mój tablet, zakładam teczkę. Będę w miarę systematycznie wrzucać tu nowe obrazki i jak najbardziej liczę na wasze uwagi, rady, sugestie itd. ! :) Wrzucam kilka prac z ostatniego miesiąca, wszystkie z refek oprócz wojownika. Ostatni portret był z natury Edytowane 20 Styczeń 2017 przez AmebaIII
kozawswetrze Napisano 6 Wrzesień 2015 Napisano 6 Wrzesień 2015 Konkretne prace, wyczucie jest. Po przedostatnim portrecie widać, że nie masz co się bać koloru. Najbardziej podoba mi się ostatnia praca, ma w sobie coś intrygującego:d Czekam na więcej
AmebaIII Napisano 9 Październik 2015 Autor Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) Dzięki za odzew:) Dzis same małpy. Malowałam je w sporych odstępach czasowych, pierwsza jest sprzed 2 miesięcy, druga sprzed kilku dni nie jestem zadowolona z tego obrazka, kolory nie takie. Może jeszcze go pomęczę wszelkie uwagi mile widziane. Z góry dzięki. Edytowane 7 Październik 2016 przez AmebaIII
AmebaIII Napisano 9 Październik 2015 Autor Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) To od razu dorzucę jeszcze kilka tradycyjnych rysunów: z tegorocznych plenerów potworzastego w węglu i przypadkowe szkice (kościotrup w cienkopisie niestety nie mój, siostry) Edytowane 12 Październik 2016 przez AmebaIII
Agnieszka Antosiewicz Napisano 13 Październik 2015 Napisano 13 Październik 2015 Rewelacyjna opanowana kreska w szkicach. Świetny praca pędzlem w pracach na tablecie. Taka lekkość i swoboda. Dziękuję, bardzo inspirujące.
AmebaIII Napisano 12 Październik 2016 Autor Napisano 12 Październik 2016 Wracam po maałej przerwie.. Wrzucę kilka nowszych obrazków, na razie ołówkowe - później dorzucę resztę. Część serii portretów, które męczyłam. Robiłam na podst. referencji - rysunków bądź prac malarskich. Główny zamysł był taki żeby pobawić się światłocieniem i stylizowaniem.
AmebaIII Napisano 13 Październik 2016 Autor Napisano 13 Październik 2016 tutaj jednak kompozycja mi nie leży - zbyt symetrycznie
Graft Napisano 13 Październik 2016 Napisano 13 Październik 2016 Mad max super. Fajnie operujesz formą ;)
AmebaIII Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Napisano 20 Styczeń 2017 Ostatnio skończyłam takie ilustracje. Obydwie wymagałyby jeszcze doszlifowania, ale nie mam już na to ochoty. Potwór z koszmaru. Brakuje większego detalu. Coś bym jeszcze z kadrem zrobiła, żeby było bardziej mrocznie, tajemniczo... Jakieś pomysły? już nie miałam siły na kończenie prawej strony.
Rekomendowane odpowiedzi