Napisano 13 Październik 200420 l Zrobiłem wstępny layout na moją stronę .... dałem ją tu bo pewnie wszyscy mnie zjadą ...mówcie odrazu co poprawiać (pewnie wszystko:P)Ogólna atmosferka miała być brudna... ------------wolałem tego 2 nie pokazywać ale...----------- EDIT na środku ma być "coś" tj. jakaś praca etc.
Napisano 13 Październik 200420 l Brudy fajne, ale czcionka nuuuudna! I za duza troche, szczegolnie w tekscie. W menu moze zroznicuj wielkosc pierwszych liter (?). W kazdym razie z tekstem powalcz.
Napisano 13 Październik 200420 l typografia nie musi być tak za duża, moze kolorem wyróżnij. ja bym jakoś śmielej pociągnął tą estetykę brudu, bo jakoś tak spokojnie strasznie. a do typografii, to może sie pobaw, jakoś rozbij wyrazy, zaszalej z kompozycją, bo wg mnie aż się porsi o coś odważniejszego. ale ogólnie to dobry początek
Napisano 13 Październik 200420 l Autor ...ale czcionka nuuuudna ... zroznicuj wielkosc pierwszych liter (?). W kazdym razie z tekstem powalcz. właśnie nie wiem jaką czcionkę dodać :P (any ideas?) nad literami juz myslałem z tymi powiększeniami ale nie znam sie za bardzo więc jak skopie to chyba pomożecie ? :) spoon j/w nie znam się za bardzo więc jeszcze nie robie jakiś super zabaw z tym ale napewno pokombinuje a co zrobić z tymi pęknięciami (usunąć?) thx za pierwsze comments
Napisano 14 Październik 200420 l Czcionka do wymiany ( lub mniejsza :P). A pekniecia maja przypominac cos na ksztalt odpadajacego tynku ? Ogolnie dobrze, nie ma na co narzekac :P. Keep working :).
Napisano 15 Październik 200420 l myślę że ten font może być, jeśli chcesz, ale sporo mniejszy, i nie wszystko dużymi, bo sie zwarte bloki robią, a to do bałaganu nie pasuje nijak. pęknięcia też są ok, nie pękaj;)
Napisano 15 Październik 200420 l Autor something like that? :| BONUS(fajne pędzelki ]:->) http://members.lycos.co.uk/chvetirenders/TT5Brushes.rar
Napisano 15 Październik 200420 l hmmmm... fajnie że zmieniłeś, ale : ;) - dalej mocno za duże-czemu chcesz koniecznie takie wielkie te buttony??? ludzie spokojnie znajda button, tym bardziej jesli to text, nie bój sie sporo zmniejszyć no i ten układ jednak to jeszcze nie to. a pęknięcia chyba lepiej wcześniej wyglądały. panikujesz. całośc sie naprawde spoko zapowiada, prób kilka wersji. i jeśli już stosujesz na przemian duża-mała, to poprzesuwaj może też w pionie litery, żeby podstawa nie byłas równą linią. pracuj i nie panikuj, bo spoko z tego zrobisza fajną rzecz:) pozdro