Mrokry Napisano 19 Październik 2015 Napisano 19 Październik 2015 (edytowane) Cześć Obiecałem sobie że założę teczkę już jakiś czas temu, ale że zabierałem się do tego jak pies do jeża, więc zaczynam dopiero od dziś. No dobra nie ma co dużo pisać, wrzucam pracki i studia sprzed ostatnich paru tygodni. Thumbnailsy: Studium kolorów z filmu Studium figury I to tyle na dziś, liczę na wasze wsparcie i konstruktywną krytykę. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 9 Listopad 2015 przez Mrokry
DAGOO Napisano 19 Październik 2015 Napisano 19 Październik 2015 hej :) witaj na forum. dobre ćwiczenia robisz. W enviro czarno białym fajnie by było, jakbyś osiągnął pełną gamę szarości, od bieli do czerni. Studium kolorów super. W studium sylwetki na poziomie miednicy brakuje jej kości, a biustu biedaczka wcale nie ma, ale generalnie spoko - widać, że kumasz oświetlenie :)
Mrokry Napisano 19 Październik 2015 Autor Napisano 19 Październik 2015 Dzięki za pierwszy komentarz! Rzeczywiście powinienem bardziej uważać na anatomie, dobrze że zauważyłaś. Bon suir, portret dżentelmena.
EthicallyChallenged Napisano 20 Październik 2015 Napisano 20 Październik 2015 Bardzo fajna postać, podoba mi się kombinacja pomarańczowego i zielonego, ale moim skromnym zdaniem dobrze zrobiłoby obrazkowi, gdybyś podbił troche kontrast (zarówno kolorów jak i waloru). To samo uważam odnośnie czarno białych thumbów, szczególnie tego z pierwszej paczki, znajdującego się w prawym górnym rogu. Pokażę o co mi chodzi:
DAGOO Napisano 20 Październik 2015 Napisano 20 Październik 2015 EC jak coś poprawi to od razu zajeb..ście wygląda. Słuchaj się go ;p
Mrokry Napisano 20 Październik 2015 Autor Napisano 20 Październik 2015 Dzięki EC! Z tym kontrastem to masz racje, jak poprawiłeś to od razu o niebo lepiej. Dzisiejsze 15 min studia Niedokończone studium Cowpera, uff męczące. Mam nadzieje że rozdzielczości nie są za duże, żeby się dobrze oglądało. Pozdrawiam serdecznie, idę spać, dobranoc. :)
Mrokry Napisano 22 Październik 2015 Autor Napisano 22 Październik 2015 (edytowane) Taka ilustracja z dzisiaj Autoportret akrylami Edytowane 22 Październik 2015 przez Mrokry
Mrokry Napisano 31 Październik 2015 Autor Napisano 31 Październik 2015 Strachowych Heloimów wszystkim! Thumbnailz w kolorze
Mrokry Napisano 9 Listopad 2015 Autor Napisano 9 Listopad 2015 Updejt!! studium chmurek takie concepciki robotów, jakoś fajnie na białym tle wyglądało malunki postaci
Mrokry Napisano 27 Listopad 2015 Autor Napisano 27 Listopad 2015 Updejt, bo tak wypada study study mój pokój study, obraz Benjamin'a Bjorklund'a nie study, trochę się pogubiłem i nie wiem jak to dociągnąć nie study
Mrokry Napisano 2 Styczeń 2016 Autor Napisano 2 Styczeń 2016 studium drugie trzecie parę ilustracyjek
Rekomendowane odpowiedzi