jacekszy0 Napisano 9 Listopad 2015 Napisano 9 Listopad 2015 Może ktoś się orientuje. Szukam jakiś sklepów internetowych gdzie można kupić sceny wnętrz jak u Evermotion (archinteriors) co są te paczki scen. Ktoś podpowie czy są gdzieś jeszcze jakieś miejsca gdzie można kupić takie sceny do dalszego wykorzystania?
MichalJaroszewicz Napisano 9 Listopad 2015 Napisano 9 Listopad 2015 Jest jeszcze 3darcshop.com, ale moim zdaniem słabsze od Everów :P Chyba, że potrzebne ci są same modele i shadery robisz własne.
jacekszy0 Napisano 9 Listopad 2015 Autor Napisano 9 Listopad 2015 (edytowane) Miałeś może doczynienia z tymi scenami :) ? Bo 120euro za: 3DARCINTERIOR VOL 16 consists of 749 interior scenes with various designs and styles. ?? Nadaje się to renderu 2.5-3k px szerokości w ogóle ? Bo na tych zdjęciach u nich jest parę w scen w miarę OK ale cholera wie jak to wygląda w większej rozdzielczości? edycja: ściągnąłem jakieś sample i faktycznie raczej średnie są niektóre :/ Edytowane 9 Listopad 2015 przez jacekszy0
MichalJaroszewicz Napisano 9 Listopad 2015 Napisano 9 Listopad 2015 Nie, nie próbowałem nawet, bo ich rendery nie zrobiły na mnie wrażenia :P Zresztą, sam zauważyłeś, że oni idą na ilość, nie na jakość ;)
Rekomendowane odpowiedzi