Napisano 10 Listopad 20159 l Witam serdecznie, Mam na imię Mateusz:) Edytowane 8 Październik 20168 l przez MrWhite
Napisano 12 Listopad 20159 l Z tego co ja rozumiem to zaawansowani mówią żeby ćwiczyć martwą, ale i kompozycje też (np. czarno białe miniaturki środowiska itd.). Tak żeby później nie było że dojdziemy do fajnego renderu a będzie problem w tym jak go wykorzystać. Te martwe i żywa kura byłby całkiem spoko i lepiej by ich bryłę było widać gdyby im zwiększyć zakres koloru i waloru? Pozdrawiam.
Napisano 13 Listopad 20159 l Autor Dzięki, oczywiście o fundamentach nie można zapominać. Muszę tylko sensownie podzielić sobie prace (walor, kopozycja, studium itd.) Dorzucam kolejną martwą, pozdrawiam;)
Napisano 21 Sierpień 20168 l Spróbowałem stanąć jak pani assasin, nie polecam bo mega niewygodna pozycja :D Wyjątkowo spięta wyszła a z tego dymu. Krasnolud za to fajnie się zapowiada, będziesz go ciągnąć dalej?
Napisano 28 Wrzesień 20168 l Autor Dzięki Kazikowy. Krasnoluda kończyć nie bedę, ale wrzucam zaczętą prackę. screenshot program
Napisano 29 Wrzesień 20168 l Nie znam się na 2D, ale twoje prace przypadły mi do gustu. Lubię twój styl.
Napisano 29 Wrzesień 20168 l Ork bardzo fajny :) detale są tylko w tym miejscu w którym powinny. Tak trzymaj !
Napisano 11 Grudzień 20168 l Autor Ilustracje do pokoju syna:) imag photo uploading screenshot program