MrWhite Napisano 10 Listopad 2015 Napisano 10 Listopad 2015 (edytowane) Witam serdecznie, Mam na imię Mateusz:) Edytowane 8 Październik 2016 przez MrWhite
SlawomirWolicki Napisano 12 Listopad 2015 Napisano 12 Listopad 2015 Z tego co ja rozumiem to zaawansowani mówią żeby ćwiczyć martwą, ale i kompozycje też (np. czarno białe miniaturki środowiska itd.). Tak żeby później nie było że dojdziemy do fajnego renderu a będzie problem w tym jak go wykorzystać. Te martwe i żywa kura byłby całkiem spoko i lepiej by ich bryłę było widać gdyby im zwiększyć zakres koloru i waloru? Pozdrawiam.
MrWhite Napisano 13 Listopad 2015 Autor Napisano 13 Listopad 2015 Dzięki, oczywiście o fundamentach nie można zapominać. Muszę tylko sensownie podzielić sobie prace (walor, kopozycja, studium itd.) Dorzucam kolejną martwą, pozdrawiam;)
MrWhite Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Napisano 2 Grudzień 2015 kolejne podejscie do prostej ilustracji
Kazikowy Napisano 21 Sierpień 2016 Napisano 21 Sierpień 2016 Spróbowałem stanąć jak pani assasin, nie polecam bo mega niewygodna pozycja :D Wyjątkowo spięta wyszła a z tego dymu. Krasnolud za to fajnie się zapowiada, będziesz go ciągnąć dalej?
MrWhite Napisano 28 Wrzesień 2016 Autor Napisano 28 Wrzesień 2016 Dzięki Kazikowy. Krasnoluda kończyć nie bedę, ale wrzucam zaczętą prackę. screenshot program
marekkonieczny Napisano 29 Wrzesień 2016 Napisano 29 Wrzesień 2016 Nie znam się na 2D, ale twoje prace przypadły mi do gustu. Lubię twój styl.
Graft Napisano 29 Wrzesień 2016 Napisano 29 Wrzesień 2016 Ork bardzo fajny :) detale są tylko w tym miejscu w którym powinny. Tak trzymaj !
MrWhite Napisano 11 Grudzień 2016 Autor Napisano 11 Grudzień 2016 Ilustracje do pokoju syna:) imag photo uploading screenshot program
Rekomendowane odpowiedzi